Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin hakutuloksiin
Tämä ilmoitus on vanhentunut

Aluksen pursimies

Puolustusvoimat Kirkkonummi

Puolustusvoimat on arvostettu, uudistuva valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä yli 14 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista.

Suomenlahden Meripuolustusalue (SLMEPA), jonka päätukikohta sijaitsee Kirkkonummella Upinniemen varuskunnassa, vastaa osaltaan pääkaupunkiseudun ja koko Suomenlahden merellisestä turvallisuudesta. Valmiusyhtymän päivittäisessä toiminnassa korostuu vesialueiden valvonta ja alueellisen koskemattomuuden turvaaminen sekä joukkojen kouluttaminen. Virka-apu muille viranomaisille sekä kansainväliset tehtävät ovat tärkeä osa meripuolustusalueen monipuolista tehtäväkenttää. Valmiusyhtymänä joukko on valmiudessa 24 tuntia vuoden jokaisena päivänä.

Viran/tehtävän kuvaus: Aluksen pursimies toimii I-upseerin lähimpänä apulaisena aluksen kunnossapitoa, hoitoa ja yleisiä laivatöitä koskevissa asioissa.

Sota-aluksen henkilöstö jaetaan kahteen palvelusalaan, jotka ovat kansiala ja koneala ja ne jakautuvat puolestaan toimiloihin jotka edelleen erikoisaloihin. Palvelusalojen johtajat ovat I-upseeri ja konepäällikkö.

Yag Hylje toimii sukeltajatoiminnan tukialuksena, vedenalaisten töiden tukialuksena, huolto-ja tukialuksena sekä operatiivisena öljyntorjunta-aluksena.
Aluksen pursimies toimii I-upseerin lähimpänä apulaisena aluksen kunnossapitoa, hoitoa ja yleisiä laivatöitä koskevissa asioissa.
Pursimies toimii aluksen pienveneiden kuljettajana ja merivahtiupseerina.
Aluksella annetaan varusmieskoulutusta (ml. johtajakoulutus) ja tarvittaessa täytetään joukkotuotantovelvoitteita.

Käyttää aluksen kansikoneita mm. kansinosturit, keularamppi, hydrauliset ankkuripelit ja kapselit,

Kouluttaa ja valvoa, että kansialan töissä käytettäviä palovaarallisia ja myrkyllisiä aineita sekä suojavälineitä käytetään varomääräysten ja käyttöohjeiden edellyttämällä tavalla.
Toimii lisäksi tarvittaessa aluksen pienveneiden kuljettajana ja merivahtiupseerina.

Huom: Tehtävä siirtyy Rannikkolaivaston alaisuuteen 1.1.2015.

Puolustusvoimissa muutoksen kohteena olevilla, irtisanomisuhan alaisilla, irtisanotuilla ja takaisinottovelvollisuuden piirissä olevilla, vaatimukset täyttävillä henkilöillä, on etusija täytettäessä puolustusvoimissa avoimia virkoja, viransijaisuuksia ja tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimukset: AUK/RUK, SAMOK1, SAMOK2

Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää yleiset kelpoisuusvaatimukset valtion virkaan. Sen lisäksi, mitä yleisestä kelpoisuudesta valtion virkaan muualla laissa säädetään, puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan tehtävien edellyttämää luotettavuutta.

Puolustusvoimien sotilasvirkaan nimitettävältä vaaditaan myös, että hän on suorittanut Suomen puolustusvoimissa tai rajavartiolaitoksessa joko asevelvollisuuden aseellisessa palveluksessa tai naisten vapaaehtoisen asepalveluksen ja että hän on terveydeltään ja fyysiseltä kunnoltaan virkaan sopiva.


Hakijalta odotamme: Aliupseeritehtävän edellyttämä riittävä fyysisen kunnon taso todetaan ennen virkaan nimittämistä. Joukko-osasto (vast), johon henkilö on hakeutumassa, järjestää hakijalle 12 min juoksutestin. Kuntotestissä on saavutettava vähintään 2600 metrin tulos.

Hakijasta tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys (perusmuotoinen turvallisuusselvitys, laki turvallisuusselvityksestä 4§).

Luemme eduksi: Yli 5 vuotta aluspalvelusta.

Henkilökohtaiset ominaisuudet: Hyvät vuorovaikutustaidot sekä soveltuva ryhmätyöskentelyyn.
Tehtävänhoitajalta edellytetään merikelpoisuutta.

Palkkauksen peruste: Puolustusvoimissa on käytössä tehtävän vaativuudenarviointiin perustuva palkkausjärjestelmä.Viran/tehtävän vaativuusluokka on AU 5 (tehtäväkohtainen palkanosa 1922,77/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 37% tehtäväkohtaisesta palkasta. Uuden henkilön henkilökohtainen palkanosa on 17%.

WWW-osoitehttp://www.puolustusvoimat.fi
YhteystiedotHalme Teemu, 0299 326103
Työpaikan osoitePL 5, 02471 UPINNIEMI
Palkkausks. kuvaus
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaa01.10.2013
Työaikakokoaikatyö, jaksotyöaika
Työn kestoyli 12 kuukautta, 30.09.2018
Haku päättyy13.09.2013 klo 16:00
Jätä hakemusSuomenlahden Meripuolustusalue, PL 5, 02471 UPINNIEMI
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://heli.valtiolle.fi/JobsDescription.asp?ID=21522&L=1&IE=2
Ilmoitus jätetty30.08.2013

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

1123 päivää sitten

Katso myös nämä paikat:

Takaisin hakutuloksiin