Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Järjestelmäinsinööri (lentoteknisen joukkueen joht

Puolustusvoimat Kankaanpää

TYÖPAIKAN ESITTELY
Puolustusvoimissa on tehty työtä, jolla on tarkoitus jo vuodesta 1918. Meillä työskentelee noin 12 500 ammattilaista työyhteisössä, joka kehittyy ja uudistuu yhteiskunnan ja turvallisuusympäristön muutoksia ennakoiden. Toimintamme perustuu yhteiseen arvoperustaan: isänmaallisuus, ammattitaito, oikeudenmukaisuus, vastuullisuus, luotettavuus ja yhteistyö. Pidämme huolta henkilöstöstämme tarjoamalla hyvät liikuntaedut, panostamalla osaamisen kehittämiseen sekä tukemalla työn ja arjen yhteensovittamista joustavilla työaika- ja etätyömahdollisuuksilla.

Porin prikaati kouluttaa varusmiehistä ja reserviläisistä taitavia kotimaan puolustajia sekä ammattitaitoisia sotilaita maailman kriisipesäkkeisiin. Porin prikaati vastaa sotilaallisesta valmiudesta Länsi-Suomessa sekä palvelee aluetoimistojen välityksellä asevelvollisuusasioissa kuuden maakunnan alueella.
Työpaikan tiedot: Porin prikaati PL 5 38841 Niinisalo

TEHTÄVÄN KUVAUS
Haemme järjestelmäinsinööriä (erikoisupseeri) Porin prikaatiin Niinisaloon.

Toimit lentoteknisen joukkueen johtajana. Suunnittelet ja johdat joukkueen toiminnan ja vastaat yksikölle kuuluvien lentotiedustelujärjestelmien korjaus- ja huoltotoiminnan, varastoinnin ja logistiikan toteutumisesta. Toimit lentotiedustelutoimialalla lentoteknisenä opettajana sekä kouluttajana. Osallistut lentotiedustelujärjestelmien valtakunnalliseen tutkimus- ja kehittämistoimintaan.

Tehtävä edellyttää matkustamista noin 40 - 80 vrk/v.

VAATIMUKSET
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta (esim. automaatiotekniikka) sekä aiempaa kokemusta johtamistehtävistä ja soveltuvista kunnossapidon tehtävistä.

Tehtävän edellyttämä fyysisen kunnon taso todetaan ennen virkaan nimittämistä 12 minuutin juoksutestillä. Tämän tehtävän fyysisen kunnon tavoitetaso on 2500 m.

Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, esiintymistaitoa, oma-aloitteisuutta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on järjestelmällinen ja huolellinen työote sekä organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä. Haluat kehittää sekä omaa osaamistasi että yksikkösi toimintaa.
Luemme eduksi lentoteknisen peruskoulutuksen tai alan kokemuksen, minilennokkien teknisen koulutuksen ja lentoteknisten järjestelmien huoltokelpuutukset. Lisäksi luemme eduksi aikaisemman kokemuksen kouluttamistehtävistä sekä kokemuksen ja menestymisen Puolustusvoimien soveltuvissa tehtävissä.
Erikoisupseerin viran erityiset kelpoisuusvaatimukset, jotka tulee olla suoritettu hakuajan päättymiseen mennessä:
- diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkinto
- reservin upseerin tai reservin aliupseerin koulutus

Puolustusvoimien sotilasviran yleiset kelpoisuusvaatimukset:
- hakuajan päättymiseen mennessä suoritettu asepalvelus
- terveydeltään ja fyysiseltä kunnoltaan virkaan sopiva
- hakijalla ei voi olla turvallisuusselvityslaissa määritettyä turvallisuutta vaarantavaa ulkomaansidonnaisuutta

Puolustusvoimien viran yleiset kelpoisuusvaatimukset:
- Suomen kansalaisuus ja yleiset nimitysperusteet
- tehtävien edellyttämä luotettavuus

Lisätietoja: https://puolustusvoimat.fi/kelpoisuusvaatimukset

Erikoisupseerin virat kuuluvat sotilaseläkejärjestelmän piiriin.
Tehtävässä edellytetään hyvää englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa muun muassa alan ohjesääntöjen käsittelemiseen, koulutustilaisuuksiin osallistumiseen ja sidosryhmätoimintaan.

Puolustusvoimissa on käytössä tehtävän vaativuuden arviointiin perustuva palkkausjärjestelmä, jonka lisäksi maksetaan työssä menestymiseen perustuvaa henkilökohtaista palkanosaa. Aloittavan henkilön kokonaispalkka vaativuusluokassa ESJA 9 - 10 on koulutuksesta ja kokemuksesta riippuen 3 611,90 - 3 853,41 e/kk. Kyseessä on erikoisupseerin virka.
Tarjoamme henkilöstöllemme monenlaisia palvelussuhde-etuja, mm.
- tutkitusti hyvän työilmapiirin
- mahdollisuuden täydennyskoulutukseen ja osaamisen kehittämiseen
- etenemismahdollisuuksia tehtävä- ja seuraajasuunnittelun avulla
- joustavia työaikamuotoja
- palvelussuhdeasuntoja
- liikuntamahdollisuuksia
- virkistysalueita vapaa-ajan käyttöön
- tuetun työpaikkaruokailun


tai sopimuksen mukaan.
114 h 45 min / 3 vko
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen.
Toivomme hakemuksia sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä turvallisuusselvitys (perusmuotoinen turvallisuusselvitys, turvallisuusselvityslaki 19 §).

Nimityspäätös edellyttää nimitettävän suostumusta huumausainetestaukseen (Valtion virkamieslaki 8 b §). Testaus suoritetaan työhöntulotarkastuksen yhteydessä koeaikana.

Tehtävässä noudatetaan virkamieslain 10 §:n mukaista koeaikaa.

Haluatko tietää tarkemmin, millaista on työ Puolustusvoimissa? Tutustu monipuolisiin tehtäviimme uratarinoiden kautta osoitteessa https://puolustusvoimat.fi/uratarinat
ID: 27-538-2021
WWW-osoitehttp://www.puolustusvoimat.fi
YhteystiedotKapteeni Jaakko Tainio, Yksikön päällikkö , 0299 443 670
Tiina Hirvonen, Puolustusvoimien rekrytointi, 0299 851 304
Työpaikan osoite38841 NIINISALO
Työ alkaa01.08.2021, tai sopimuksen mukaan.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakinainen.
Haku päättyy31.05.2021 klo 23:59
Jätä hakemusVoit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: Puolustusvoimien palvelukeskus PL 77 80101 Joensuu
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f585210f-312e-4611-a48c-009bf544f33a&publishCode=TE
Ilmoitus jätetty04.05.2021
Ilmoitusnumero10736963
Työnantajan viite79960

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin