Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lääkäri

Puolustusvoimat Kankaanpää

TYÖPAIKAN ESITTELY
Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

Sotilaslääketieteen keskuksen tärkeimpiä tehtäviä ovat palveluksessa olevien asevelvollisten terveydenhuolto, kenttälääkinnän koulutus, sotilaslääketieteellinen tutkimus ja lääkelogistiikka. Kenttälääkinnän palveluyksikön terveysasemat järjestävät varusmiesten terveydenhuollon ja henkilökunnan työterveyshuollon, tuottavat lääkintäkoulutusta sekä vastaavat lääkinnällisestä pelastustoiminnasta sotilaallisissa harjoituksissa. Ilmailulääketieteen keskus ja Sukelluslääketieteen keskus tekevät Puolustusvoimien lentävän ja sukeltavan henkilöstön valinta- ja vuositarkastuksia. Ilmailulääketieteen keskus palvelee myös siviili-ilmailua. Erityisasiantuntijayksikköön on koottu ensihoidon ja lääkintähuollon simulaatiokoulutuksen, ympäristöterveyden, lääkelogistiikan sekä kemiallisen ja biologisen suojelulääketieteen asiantuntemus. Keskuksen esikuntaan kuuluva Sotilaslääketieteen arkisto vastaa asevelvollisten kanta- ja lääkärintarkastuskorttien arkistoinnista sekä tietopalvelusta.
Työpaikan tiedot: Sotilaslääketieteen keskus/ Kenttälääkinnän palveluyksikkö, Niinisalon terveysasema PL 5 38841 Niinisalo

TEHTÄVÄN KUVAUS
Haemme lääkäriä Niinisalon terveysasemalle Kankaanpäähän. Terveysasemalla työskentelee kaksi virkalääkäriä ja se tuottaa lääkintähuollon palveluita Porin prikaatille.

Lääkäri tuottaa varuskunnan terveydenhuoltoon liittyviä palveluja yhteistyössä terveysaseman muun henkilöstön sekä Porin prikaatin johdon ja huollon kanssa. Hän osallistuu lääkäritasoisen hoidon tuottamiseen asevelvollisille. Lääkärillä on myös mahdollisuus osallistua maasto- ja sotaharjoitusten lääkintähuoltoon sekä kenttälääkinnän koulutukseen.

Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden ylläpitää fyysistä kuntoa mm. työajalla tapahtuvan liikunnan ja vuosittaisten kuntotestien avulla. Lisäksi tehtävässä on mahdollisuus kehittää itseään kenttälääkinnän osaajana ja osallistua poikkeusolojen lääkintähuollon suunnitteluun osana yhteiskunnan turvallisuusstrategiaa.

Puolustusvoimat tarjoaa henkilöstölleen monenlaisia palvelussuhde-etuja, mm.

- tutkitusti hyvän työilmapiirin
- mahdollisuuden täydennyskoulutukseen ja osaamisen kehittämiseen
- etenemismahdollisuuksia tehtävä- ja seuraajasuunnittelun avulla
- palvelussuhdeasuntoja
- liikuntamahdollisuuksia
- virkistysalueita vapaa-ajan käyttöön
- tuetun työpaikkaruokailun

VAATIMUKSET
Hakijalta odotamme aiempaa työkokemusta lääkärin tehtävästä.

Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme kykyä itsenäiseen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyötaitoja.
Luemme eduksi suoritetun varusmiespalveluksen tai naisten vapaaehtoisen asepalveluksen. Lisäksi luemme eduksi kiinnostuksen työterveyshuoltoa kohtaan.
Lääkäriltä vaaditaan, että hän on itsenäisesti ammattia harjoittamaan oikeutettu laillistettu lääkäri tai laillistettu yleislääkäri. Kielitaidon osalta vaatimuksena on virkamieheltä vaadittava molempien kotimaisten kielten taito.

Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää yleiset kelpoisuusvaatimukset valtion virkaan. Sen lisäksi, mitä yleisestä kelpoisuudesta valtion virkaan muualla laissa säädetään, Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan tehtävien edellyttämää luotettavuutta.

Pääesikunnan henkilöstöosasto on päättänyt valtion virkaehtosopimuslain 5 § 2 momentin 2 kohdan nojalla lääkäreiden palkkauksen määräytymisestä. Lääkärin palkka on 6070,35 €/kk.


tai sopimuksen mukaan
37 h 30 min / vko
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen.
Toivomme hakemuksia sähköisesti. Voit hakea rekrytointijärjestelmän kautta tai lähettää hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi.pvpalvk@mil.fi.

Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä turvallisuusselvitys (perusmuotoinen turvallisuusselvitys, turvallisuusselvityslaki 19 §).

Nimityspäätös edellyttää nimitettävän suostumusta huumausainetestaukseen (Valtion virkamieslaki 8 b §). Testaus suoritetaan työhöntulotarkastuksen yhteydessä koeaikana.

Tehtävässä noudatetaan virkamieslain 10 §:n mukaista koeaikaa.
ID: 27-873-2020
WWW-osoitehttp://www.puolustusvoimat.fi
YhteystiedotTuomo Myllymäki, Päällikkölääkäri, 0299 576 340 (poissa ajalla 26.-30.6.)
Taina Määttä, Puolustusvoimien rekrytointi, 0299 851 306 (tavoitettavissa 24.7. asti)
Päivi Hämäläinen, Puolustusvoimien rekrytointi, 0299 851 303 (yhteydenotot 27.7. alk)
Työpaikan osoite38841 NIINISALO
Työ alkaa01.09.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakinainen.
Haku päättyy31.07.2020 klo 16:15
Jätä hakemusVoit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: Puolustusvoimien palvelukeskus PL 77 80101 Joensuu
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9bf98a44-863f-4c6b-a921-383bbc446abf&publishCode=TE
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10388106
Työnantajan viite68937

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin