Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Keittiöpäällikkö

PX Restaurants Oy Helsinki

Henkilöstöravintola Xaviér etsii KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ

Uusi henkilöstöravintola on avautunut Ruoholahteen.

Xaviérissa tarjoillaan konstailematonta, laadukkaisiin raaka-aineisiin ja paikallisuuteen perustuvaa ruokaa.
Ravintolassa on tarjolla aamiaista sekä lounasta, ja samalla pyöritetään kokous- ja tilaustarjoilutoimintaa. Kokoustiloja kiinteistössä on 66.
Haemme nyt joukkoomme KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ, jolla on aitoa intohimoa ruoanlaittoa kohtaan, sekä halua kehittää toimintatapoja. Keittiömestarin tärkeimpiin työtehtäviin kuuluu ylläpitää ruoan tasoa ja vastata keittiön päivittäisestä toiminnasta, sekä innostaa ja motivoida tiimiään.

Ravintolassa käy päivittäin satoja lounasasiakkaita ja kokoustilat ovat ahkerassa käytössä, joten töiden organisoiminen on tärkeässä roolissa.
Työhön kuuluu mm. suorittavien vuorojen lisäksi varastonhallinta ja työn tehokkuuden varmistaminen. Keittiömestarilta odotetaan hyvää omanajanhallintaa, sekä valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa. Hän ymmärtää asiakaspalvelun tärkeyden ja osaa katsoa eri tilanteita asiakkaan näkökulmasta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää halua päästä yhteisiin tavoitteisiin ja kykyä toimia itsenäisesti. Tuleva keittiömestarimme ohjaa tiimiään sujuvasti kohti uutta normaalia ja seisoo etummaisena tärkeissä tapahtumissa. Hän on ylpeä keittiöstään ja sitoutuu arvoihimme.

Jos viihdyt eläväisessä ja hektisessä ympäristössä, ja haluat osaksi meidän menestystarinamme, niin lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveesi kera pian, sillä pidämme haastatteluita jo hakuaikana.
Yhteystiedotarto@artorastas.fi
Työpaikan osoite00180 HELSINKI
Palkkaussopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa10.05.2021, tai sopimuksen mukaan joustavasti
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy18.05.2021 klo 23:59
Jätä hakemusarto@artorastas.fi
Ilmoitus jätetty03.05.2021
Ilmoitusnumero10736032

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

15 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin