Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

R-kauppias

R-kioski Oy Kuopio

R-kauppiaaksi Kuopion Kasarminkadulle

Jos saat virtaa asiakaspalvelusta ja olet yrittäjähenkinen, voit hyvinkin sopia Ärrälle kauppiaaksi. Kaupallinen tausta, kokemus ketjumaisesta liiketoiminnasta sekä kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea sinusta löytyy energiaa ja reipasta kauppiashenkeä.

R-kioskilla on matala kynnys franchisingyrittäjyyteen, etkä tarvitse suurta alkupääomaa.

Lue lisää nettisivuiltamme http://www.r-kioski.fi/ura-arralla/kauppiaaksi/ ja R-kioskin rekrytoinnin tavoitat numerosta 020 554 4098.

Pidämme jatkuvasti kauppiasinfoja, joihin voit osallistua paikanpäällä, tai voit seurata infon videolinkin välityksellä kotikoneeltasi. Katso seuraava kauppiasinfo nettisivuiltamme ja ilmoittaudu tilaisuuteen: rekrytointi@r-kioski.fi tai 020 554 4098.

Täytämme kauppiaspaikkoja sopivan henkilön löytyessä.

R-kioski on osa Reitan Convenience -yhtiötä, johon kuuluvat Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa sekä Lietuvos Spauda Liettuassa. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2016 Reitan Conveniencen liikevaihto oli EUR 1,76 miljardia ja myymälöitä sillä oli 2 300 ja työntekijöitä
14 600.
WWW-osoitehttp://www.r-kioski.fi
YhteystiedotR-kioski Oy, rekrytointi
Lisätiedot: puh. 020 554 4098, rekrytointi@r-kioski.fi
Työpaikan osoite70110 KUOPIO
PalkkausPohjautuu arviolaskelmaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty20.01.2018
Ilmoitusnumero9460571

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin