Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Yrittäjäksi R-kioskille

R-kioski Oy Kuhmoinen

R-kioski toimii franchisingperiaatteella eli kioskit ovat itsenäisten yrittäjien omistuksessa olevia osakeyhtiöitä. R-kauppiaan sopimuskumppani on R-kioski Oy.

Franchising R-kioski Oy:ssä

R-kioskilla on matala kynnys franchisingyrittäjyyteen. R-kioski tarjoaa sinulle mahdollisuuden menestyä itsenäisenä yrittäjänä Suomen suurimmassa franchisingketjussa. R-kauppiaana saat käyttöösi R-kioskin vahvan brändin, toimivan ja jatkuvasti kehittyvän myymäläkonseptin sekä monipuoliset tukipalvelut.

-R-kauppias saa kalustetun kioskin toimivalla kauppapaikalla, jossa on valmis
asiakaskunta
-Kattava noin kuukauden pituinen valmennusjakso ennen toiminnan aloittamista
-Pieni kokonaisrahoitustarve - ei investointivastuuta
-Aloitusmaksu kattaa valmennuksen, yrityksen perustamisen, kioskin avaamisen ja
kioskitoimintaan tarvittavat luvat
-Sopimuskauden pituus kolme vuotta
-Jatkuva ketjun tuki
-Toiminnasta vain yksi franchisemaksu, joka lasketaan myyntikatteesta

R-kioski tarjoaa sinulle mahdollisuuden menestyä itsenäisenä yrittäjänä Suomen suurimmassa franchisingketjussa.

Jos saat virtaa asiakaspalvelusta ja olet yrittäjähenkinen, voit hyvinkin sopia Ärrälle kauppiaaksi. Kaupallinen tausta, kokemus ketjumaisesta liiketoiminnasta sekä kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea sinusta löytyy energiaa ja reipasta kauppiashenkeä.

Katso kaikki haettavat kohteet ja täytä hakemus nettisivuiltamme http://www.r-kioski.fi/kauppiaaksi, tai kysy lisää R-kioskin rekrytoinnista numerosta 020 554 4098.

Järjestämme kauppiasinfoja eri paikkakunnilla, joihin voit osallistua paikanpäällä. Voit myös osallistua webinaareihimme, joihin pääset mukaan videolinkin välityksellä kotikoneeltasi. Katso seuraava kauppiasinfo tai webinaari nettisivuiltamme: www.r-kioski.fi/kauppiaaksi ja ilmoittaudu tilaisuuteen: rekrytointi@r-kioski.fi tai 020 554 4098.

Täytämme kauppiaspaikkoja sopivan henkilön löytyessä.

R-kioski on osa Reitan Convenience -yhtiötä, johon kuuluvat Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa sekä Lietuvos Spauda Liettuassa. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2017 Reitan Conveniencen liikevaihto oli EUR 1,63 miljardia ja myymälöitä sillä oli 2 300 ja työntekijöitä
16 000.
WWW-osoitehttp://www.r-kioski.fi
YhteystiedotR-kioski Oy, rekrytointi
Lisätiedot: puh. 020 554 4098, rekrytointi@r-kioski.fi
Työpaikan osoite17800 KUHMOINEN
PalkkausPohjautuu arviolaskelmaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.03.2019
Ilmoitus jätetty19.01.2019
Ilmoitusnumero9823278

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

27 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin