Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kansainvälisyyskoordinaattori

Raahen Kaupunki Raahe

Raahen kaupunki / Raahen seudun kehitys hakee Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen (Akke) -rahoitteiseen Kansainvälinen hankeyhteistyö Pohjois-Pohjanmaan eteläisellä alueella-hankkeeseen määräaikaista kansainvälisyyskoordinaattoria. Kansainvälisyyskoordinaattori toimii samalla hankkeen projektikoordinaattorina.

Hakijalta edellytetään:
- Kokemusta suorista EU-projektirahoituksista.
- EU:n suorien rahoitusinstrumenttien ja -ohjelmien tuntemusta.
- Kokemusta kansainvälisissä verkostoissa toimimisesta.
- Soveltuvaa koulutusta.
- Hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.
- Matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Arvostamme lisäksi:
- Hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja
- Asiakaspalvelu-, markkinointi- ja viestintäosaamista
- Tarkkuutta, huolellisuutta ja vastuunkantokykyä sekä kykyä hallita monta asiaa samanaikaisesti.

Rekrytointi hoidetaan ns. yhteisrekrytointina, jolloin työnhakija antaa hakemuksen jättäessään luvan siihen, että hakijatietoja vaihdetaan hankkeen yhteistyöverkoston toimijoiden kesken ja haastattelussa voi olla mukana Raahen, Ylivieskan ja Haapavesi-Siikalatvan seutukuntien kuntien ja kuntien kehittämisorganisaatioiden edustajia.

Hankkeen toteutusaika on 15.5.-14.11.2021. Tehtävässä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Etätyöt: Työtehtäviä on mahdollista suorittaa joustavasti etätyönä.

Työpaikan osoite: Rantakatu 5 D, 2. krs, 92100 Raahe

Palkkaus: Pyydetään palkkatoivomus

Työtehtävä alkaa: 15.5.2021 tai sopimuksen mukaan. Työtehtävä päättyy: 14.11.2021

Työaika: yleistyöaika 38,25h/vko

Määräaikaisuuden peruste: Hankerahoitus

Haku päättyy: 30.4.2021 klo 23:59.

Jätä hakemus ensisijaisesti osoitteessa http://www.kuntarekry.fi

Kirjalliset hakemukset referensseineen ja palkkatoiveineen pyydetään lähettämään 30.4.2021 mennessä osoitteeseen Raahen seudun kehitys, Rantakatu 5 D, 2.krs, 92100 Raahe. Kuoreen merkintä Kansainvälisyyskoordinaattori.
Lisätietoja tehtävästä antaa Raahen seudun kehityksen johtaja Pasi Pitkänen, 040 135 6750, pasi.pitkanen@raahe.fi. Katso myös www.raahenseudunkehitys.fi.

Kansainvälinen hankeyhteistyö Pohjois-Pohjanmaan eteläisellä alueella esiselvityshanke
Raahen, Ylivieskan ja Haapavesi-Siikalatvan seutukuntien julkisen sektorin toimijat tekevät tällä hetkellä tiivistä yhteistyötä eri sektoreilla ja hankeyhteistyötä tehdään pääasiassa kansallisesti ja alueellisesti kanavoiduissa EU-rahoitteisissa hankkeissa. Kansainvälinen hanketoiminta ja kansainvälisten hankerahoitusten hyödyntäminen vaatii valmisteluresursseja. Alueen toimijat ovat kansainvälisen hanketoiminnan valmisteluresurssien näkökulmasta varsin pieniä. Alueen toimijat ovat myös kv-hankkeisiin osallistumisen ja kehittämisen näkökulmasta varsin pieniä

Kansainvälinen hankeyhteistyö Pohjois-Pohjanmaan eteläisellä alueella -esiselvityshankkeen tavoitteena on kartoittaa hankealueen julkisten ja yksityisten toimijoiden halukkuus käynnistää yhteinen EU- ja kansainvälinen hankevalmistelu sekä hankkeiden toteutus, kartoittaa alustavasti kansainvälisiä ja EU-rahoituksia sekä niiden hyödyntämispotentiaalia hankkeen toteuttamisalueella, tehdä suunnitelma haettavista rahoituksista, kartoittaa rajapinnat verkostokumppanien ja muiden kansainvälistä hanketoimintaa harjoittavien toimijoiden kanssa, lisätä yritysten ja julkisen sektorin EU-rahoitustietoisuutta sekä herätellä alueen toimijoita kansainvälisten rahoitusten hyödyntämiseen.

Raahen seudun kehitys kehittää ja valvoo Raahen seutukunnan etuja ja tarjoaa yritysneuvontaa yhteistyössä seudun kuntien luottamushenkilöiden, viranhaltijoiden ja projektihenkilöstön, yritysten ja lukuisten muiden tahojen kanssa. Raahen seudun kehityksen toiminnan pääasiallisina rahoittajina ovat Raahen kaupunki sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kunnat.
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa Raahen seudun kehityksen johtaja Pasi Pitkänen, p. 0401356750, pasi.pitkanen@raahe.fi.
Työpaikan osoiteRantakatu 5 D, 2.krs, 92100 RAAHE
PalkkausPyydetään palkkatoivomus
Työ alkaa15.5.-14.11.2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy30.04.2021 klo 23:59
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/353955/fi_FI
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10693959
Työnantajan viite353955

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

2 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin