Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä Raahe

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettavana määräaikainen sairaanhoitajan (suuntautuminen mielenterveystyöhön/psykiatriaan) toimi ajalle 15.8.2020 - 31.12.2020. Toimen sijoituspaikka on perhe- ja psykososiaalisten palveluiden tulosalueella, perhesosiaalityön tulosyksikössä, perheneuvolan nuorten tiimissä.

Perheneuvolatyö sisältää mm. kasvatus- ja perheneuvontaa, lapsen/nuoren tutkimusta ja hoitoa, parisuhteen ongelmien selvittelyä ja perheasioiden sovittelua. Lisäksi perheneuvolassa toteutetaan lasten ja nuorten psykiatrista hoitoa. Perheneuvolassa työskentelee tällä hetkellä kaksi sosiaalityöntekijää, psykologi, perhe- ja pariterapeutti, perheneuvoja, neljä sairaanhoitajaa, perhetyöntekijä, asiakassihteeri ja palveluesimies. Perheneuvola sijaitsee samoissa tiloissa sosiaalipalvelukeskuksen kanssa mahdollistaa laajan moniammatillisen työn asiakkaiden parhaaksi.

Sairaanhoitajan tehtävä on haasteellista ja monipuolista tutkimus-, hoito-, konsultaatio- ja verkostotyötä lasten, nuorten ja perheiden parissa. Lasten- ja nuorten psykiatrin erikoislääkärin konsultaatiopalvelut ovat käytettävissä. Neuvolan, varhaiskasvatuksen, koulujen ja sosiaalityön kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä. Työ edellyttää mm. hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, paineensietokykyä sekä näkemystä lapsiperheiden palvelujen kehittämiseen.

Kelpoisuusehtona toimeen on sairaanhoitajan (AMK) pätevyys terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaisesti Olet opinnoissasi suuntautunut mielenterveystyöhön/ psykiatriaan ja/tai hankkinut erikseen täydennyskoulutusta alalta.

Arvostamme aktiivista, innovatiivista, asiakaslähtöistä ja terapeuttista työskentelyotetta sekä monipuolista työkokemusta lasten ja perheiden parissa. Edellytämme tehtävän vaativuuden mukaista osaamista, voimavarakeskeisyyttä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtävässä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain (542/2002) mukainen rekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.
WWW-osoitehttp://ras.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa (ensisijaisesti sähköpostitse) palveluesimies Maria-Liisa Mutanen, puh. 040 135 809. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi.
Työpaikan osoiteRantakatu 4, 92100 RAAHE
PalkkausKVTES
Työ alkaa15.8.2020 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy07.08.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/303701/fi_FI
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390258
Työnantajan viite303701

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin