Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä Raahe

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä mielenterveys- ja päihdepalvelujen tulosyksikössä on haettavana sairaanhoitajan toimen sijaisuus 31.1.2021 saakka, työsuhteen jatko mahdollinen. Sijaisuus voidaan täyttää ennen hakuajan umpeutumista. Toimen tämänhetkinen sijoituspaikka on mielenterveystyön vastaanottopalveluissa.

Keskeiset tehtävät koostuvat psykiatrisen sairaanhoitajan työn osa-alueista, mielenterveys- ja päihdetyö. Mielenterveystyössä painotamme terapeuttisia ja avohoitolähtöisiä kuntoutuksellisia hoitotyön menetelmiä.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, sairaanhoitajan tutkinto.

Sairaanhoitajan työ edellyttää taitoa toimia hoito- ja kuntoutustiimien jäsenenä sekä joustavaa potilaslähtöistä kuntoutuksellista työotetta. Edellytämme työntekijältä kehitysmyönteisyyttä sekä kykyä sopeutua jatkuvasti muuttuviin työolosuhteisiin.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Noudatamme toimen täytössä kahden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, Rantakatu 4, 92100 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.
WWW-osoitehttp://ras.fi
YhteystiedotLisätietoja antavat: tulosyksikön johtaja Jyrki Seppä 044 439 4766 ja sairaanhoitaja Minna Myllymäki 040 135 7958. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi
Työpaikan osoiteRantakatu 4, 92100 RAAHE
PalkkausKVTES
Työ alkaaSopimus
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy23.10.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/314090/fi_FI
Ilmoitus jätetty23.09.2020
Ilmoitusnumero10468950
Työnantajan viite314090

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin