Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tarjoilija

Radisson Blu Aleksanteri Hotel / Bistro Helsinki

Suomen Radisson Blu Hotellit hakevat työntekijöitä jotka haluavat onnistua. Etsimme sitä parasta talenttia, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen. Hotellimme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita.

Radisson Blu Aleksanteri Hotel on unelmien hotelli aidolla paikallisella fiiliksellä. Hotellissa panostetaan henkilökohtaiseen palveluun ja hotellin ilmapiiri on lämmin ja kodikas. Keskeinen sijainti design kauppojen ja kaupungin sykkeen keskellä tekee tunnelmasta inspiroivan päivästä toiseen.

Oletko Sinä juuri Juhan etsimä huipputyyppi huhtikuussa avattavaan Bistro Aleksanteriin!

Bistro on rento ja lämmin korttelibistro, johon on helppo astua niin arkena ja kuin viikonloppunakin. Se tarjoaa modernin kulman klassisiin bistroannoksiin ja valikoiman parhaita oluita ja talon viinejä.

Tule kokemaan mitä on aito yhdessä tekeminen! Meidän tiimissä on aina mahtava meininki.

Etsimme kehittymishaluista ja asiakaspalveluhenkistä tarjoilijaa, jolla on kykyä varmistaa Premium -tasoinen asiakastyytyväisyys niin aamiaisella, lounaalla, kokouksilla kuin a la carte ravintolassa. Sinulta löytyy Yes I Can! asennetta ja valmiutta vuorotyöhön.

Pääset työskentelemään ja kehittämään ammattitaitoasi huipputiimissä. Saat vastuullesi monipuoliset työtehtävät sekä innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Tuemme jatkuvasti urakehitystäsi koulutuksilla ja tarjoamme sinulle kattavat S-ryhmän henkilöstöedut.

Lähde: sok.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin