Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ravintolapäällikkö

Radisson Blu Plaza Hotel Helsinki

Suomen Radisson Blu Hotellit hakevat työntekijöitä, jotka haluavat onnistua. Etsimme sitä parasta talenttia, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen. Hotellimme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita.

Radisson Blu Plaza Hotel on aina ollut yksi Helsingin merkityksellisimmistä kokoontumispaikoista. Olemme korkeatasoinen ja kansainvälinen liikematkustushotelli sekä historiallinen tapahtumatalo. Järjestämme jopa 800 henkilön mieleenpainuvia tapahtumia erinomaisissa puitteissa.

OLETKO ETSIMÄMME RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ RADISSON BLU PLAZA HOTELIIN?

Toivomme, että olet esimieskokemusta omaava ravintola-alan ja tapahtumien järjestämisen ammattilainen. Vieraiden valloittaminen sekä halu luoda ympärille hyvää fiilistä kuuluu jokaiseen työpäivääsi. Meillä Feel the Difference -asenteen tulee näkyä. Mikäli haluat luoda vieraille elämyksiä, pidät esiintymisestä ja henkilöstön luotsaaminen valmentavalla otteella ovat sinulle merkityksellisiä asioita, laita hakemus tulemaan!

Tehtävänäsi on huolehtia asiakastyytyväisyydestä, palvelusta, prosesseista ja henkilökunnan päivittäisestä työnohjauksesta. Olet innokas kehittämään toimintaa ja tavoittelet erinomaista laatua. Vastuualueenasi ovat kaikki hotellin ruokaan, juomaan ja premium-asiakaskokemukseen liittyvät toiminnot; Super Breakfast -aamiainen, suosittu lounas, iltaravintolatoiminta, Room Service -palvelu, aulabaari, terassi, minibaarit ja erityisesti kaikki meidän upeat, jopa 800 henkilön tapahtumat! Lisäksi vastaat hotellin kokoustoiminnoista.

Hotellinjohtaja Saija Syväjärven sanoin: ”Plazaa kuvaavat sanat: kansainvälinen, dynaaminen, avarakatseinen, suvaitsevainen ja arvostava. Odotamme, että haluat sitoutua kanssamme näihin teemoihin”

Odotamme Sinulta
• taitoa johtaa ihmisiä ja onnistua yhdessä henkilökunnan kanssa
• kykyä varmistaa premium -tasoinen asiakastyytyväisyys
• valmiuksia organisoida toimintaa kansainvälisessä toimintaympäristössä
• positiivisuutta, rohkeutta ja ratkaisukeskeisyyttä
• liiketoiminnan, mielellään myös ketjutoiminnan, ymmärrystä ja kokonaisuuksien hallintaa
• ravintolaliiketoiminnan taloudellisten tunnuslukujen hallitsemista

Edellytämme aiempaa kokemusta tuloksellisesta esimiestyöstä. Toivomme, että olet henkilö, joka haluaa ylpeästi juhlistaa onnistumisia yhdessä tiimisi kanssa.

Tarjoamme Sinulle
• vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän Sokotelin Radisson Blu -ketjun lippulaivahotellissa
• näköalapaikan tapahtumiin ja kansainvälisyyteen
• vahvan tuen ja ammattitaitoisen työyhteisön
• avainroolin ravintolan toiminnan ja konseptin kehittämiselle
• paikan hotellin johtoryhmässä
• S-ryhmän ja Radisson Hotel Groupin kattavat henkilöstöedut, tulospalkkiojärjestelmän ja uramahdollisuudet

Toivomme, että osaat sujuvasti joko suomea tai englantia muistaen, että elekielen merkitys monikulttuurisessa työympäristössä on meillä isossa roolissa.

Lähde: sok.fi

20 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin