Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Radisson Blu Royal Vuoropäällikkö

Radisson Blu Royal Vuoropäällikkö Helsinki

Suomen Radisson Blu Hotellit hakevat työntekijöitä jotka haluavat onnistua. Etsimme sitä parasta talenttia, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen. Hotellimme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita.

OLETKO ETSIMÄMME VUOROPÄÄLLIKKÖ RADISSON BLU ROYAL HOTELIIN?

Radisson Blu Royal Hotel on Suomen vaikuttavin tapahtumatalo Helsingin ydinkeskustassa – siellä, missä tapahtuu. Se on järjestänyt lukuisia elämyksentäyteisiä tapahtumia tinkimättömällä ammattitaidolla jo 25 vuoden ajan. Hotellin elämää sykkivä ravintola Grill it! on grillattujen makujen asiantuntija, missä kohtaavat sekä kaupunkilaiset että hotellivieraat.

Radisson Blu Royal Hotel Helsinki – tapahtumatalo aitiopaikalla

Radisson Blu Royal Hotel etsii nyt kokoaikaiseen työsuhteeseen loistavan palvelun VUOROPÄÄLLIKKÖÄ Grill it! – ravintolaan.

Odotamme sinulta:

· erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä myyntihenkisyyttä

· halua ylittää asiakkaan odotukset

· esimerkillä johtamista ja hyviä esimiestaitoja

· sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

· ymmärrystä laadukkaasta kokous- ja illallistoiminnasta ja sen tekemisestä

· Hygienia- ja anniskelupassia

Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi dynaamisessa tapahtumatalossa. Pääset näköalapaikalle kansainväliseen ja kehittyvään Radisson Blu -ketjuun ja tätä kautta mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista. Hotellissamme sinua odottavat monipuoliset tehtävät, sekä ammattitaitoiset ja mukavat Yes I Can! -henkiset työkaverit. Kaupan päälle saat kattavat S-ryhmän ja Radisson Hotel Groupin henkilöstöedut tulospalkkiojärjestelmineen ja uramahdollisuudet.

Tehtävä on määräaikainen 15.12.2019 saakka

Lähde: sok.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin