Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiakaspalvelijoita Postin huipputiimiin, Rovanie

Rainmaker SalesHow Oy Rovaniemi

Oletko joskus saanut niin hyvää asiakaspalvelua, että sinulle on jäänyt hyvä mieli pidemmäksi aikaa? Upeaa, jos olet.

Tule osaksi erinomaista asiakaskokemusta Postin väreissä ja Rainmakerin riveissä.

Sinä joka innostut asiakaskohtaamisista ja motivoidut uuden oppimisesta, meillä on sinulle tehtävä, jossa onnistuminen ei jää olosuhteista kiinni. Rainmaker tarjoaa sinulle puitteet ja - Posti valtakunnan tunnetuimmat tuotteet.

ASIAKASPALVELIJAN TEHTÄVÄ

Tehtävässäsi autat Postin kuluttaja- ja yritysasiakkaita puhelimitse, chatin kautta sekä sähköpostilla. Pääset olemaan oman elämäsi Sherlock Holmes ja kohtaamaan mitä erilaisimpia tilanteita, joista selviytyminen vaatii päättelykykyä, kekseliäisyyttä sekä rautaisia hermoja. Haluamme palvella asiakkaitamme maailmanluokan palveluasenteella ja tarjota heille ensiluokkaisen asiakaspalvelukokemuksen.

Tämä on mainio tehtävä sinulle, jos haluat kasvattaa asiakaspalvelu- ja myyntitaitojasi, sillä kohtaat asiakkaita monissa eri kanavissa ja me valmennamme sinua kaikilla osa-alueilla jatkuvasti kohti maailmanluokan asiakaskohtaamisia.

RAINMAKER TYÖNANTAJANA

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2019 on noin 70 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1800.

Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta ja laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

Mitä toivomme sinulta

- Ketteryyttä, iloisuutta, innokkuutta ja asiakaslähtöisyyttä - tästä huipputiimimme tunnetaan
- Reipasta palveluasennetta ja hyvää pelisilmää. Kyvyn sekä kirjalliseen että puhelintyöhön
- Tavoitteellisuutta, joka saa sinut syttymään suurempaan liekkiin
- Kykyä oppia uusia järjestelmiä ja pystyt myös kiireen keskellä toimimaan huolellisesti sekä nopeasti


Jos olet näppärä palvelemaan asiakkaita myös englanniksi tai ruotsiksi, katsotaan se ehdottomasti eduksi. Aikaisempi kokemus Postin toiminteissa työskentelystä sekä toimisto- tai asiakaspalvelutehtävistä on plussa, mutta emme pidä tätä välttämättömyytenä.

Mitä tarjoamme sinulle

- Innostavan työporukan, jonka yhteishenki on ensiluokkainen
- Joustavat työajat, joihin voi itse vaikuttaa ennalta
- PAU-alan työehtosopimuksen, joten taskuusi kilahtaa paitsi hyvä tuntipalkka myös lisäansioita erinomaisesta suoriutumisesta!


KIINNOSTUITKO?Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko sinusta, että saisit käyttöösi sen tässä työtehtävässä? Mikäli tuntuu, kerro se meille jättämällä tehtävään kohdennetun hakemuksen hakulinkin kautta. Me haluamme kuulla! Halutessasi kuulla lisätietoja meiltä, olemme WhatsApp viestin päässä p. +358404864511 / Annika, Rainmaker rekrytointi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Paikkakunta: RovaniemiTyöaika: Arkisin 6.00-18.00, la-su 06-12
Palkka: Koeajan palkka 11,14 /h jonka jälkeen 12,37/h
Työn kesto: Aloitus mahdollisesti jo heinäkuussa, viimeistään elokuun alkupuolella
WWW-osoitehttp://www.rainmaker.fi
YhteystiedotAnnika L., annika.lassila@rainmaker.fi
Työpaikan osoite96100, 96100, Rovaniemi, 96100 ROVANIEMI
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy12.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.rainmaker.fi/jobs/903338-asiakaspalvelijoita-postin-huipputiimiin-rovaniemi
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391445
Työnantajan viite165424

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

32 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin