Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiakastyön ammattilainen Henkilöstöpalvelut -lii

Rainmaker SalesHow Oy Helsinki

Haluatko työskennellä tehtävässä, jossa pääset loistamaan asiakastyössä ja käyttämään näppäryyttäsi muuttuvissa tilanteissa ja hektisessä työympäristössä?

Rainmaker Henkilöstöpalveluiden laajentuessa etsimme Helsinkiin vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen myyntihenkistä ja asiakaslähtöistä asiakastyön ammattilaista.

MITÄ TYÖSI PITÄÄ SISÄLLÄÄN?

Toimeksiantovastaavana vastaat uusien asiakkuuksien hankinnasta ja pidät huolta olemassa olevista asiakkuuksista tehokkaasti ja kannattavasti. Käytössäsi on modernit järjestelmät myyntiin ja asiakkuuksien hoitoon, rekrytointiin sekä työsuhteiden hallintaan. Vastuullasi on oman ruudun hoitaminen, mutta tukenasi on samaa köyttä vetävä tiimi ja yhteisenä tavoitteena on luoda puitteet, jossa jokainen menestyy tehtävässään.

Hyvien viestintä- ja vuorovaikutustaitojen ansiosta tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Olet valmis kantamaan vastuuta myös tiukassa paikassa hymy huulilla. Toimit sinnikkäästi ja rohkeasti yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Haemme itseohjautuvaa, ennakkoluulotonta ja myyntihenkistä henkilöä, joka osaa toimia osana tiimiä. Hallitset isoja kokonaisuuksia, mutta osaat myös kiinnittää huomion yksityiskohtiin. Olet nopea oppimaan ja siedät myös keskeneräisyyttä. Ihmistenlukutaito tulee sinulta luonnostaan ja osaat varmistaa tekemiselläsi laadukkaan asiakas- ja työntekijäkokemuksen.

Työ sisältää asiakaskäyntejä pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella.

Asiakastyömme keskiössä ovat erityisesti toimeksiannot, missä "työntekijämme kohtaa asiakkaan". Esimerkkejä toimialavalinnoistamme ovat mm. asiakaspalvelu- ja kaupanala sekä hotelli- ja ravintola-ala. Kokemus näiltä toimialoilta katsotaan eduksi.

RAINMAKER HENKILÖSTÖPALVELUT

Olemme kunnianhimoisia sekä tavoitteellisia, arvostamme vapautta ja haluamme ottaa työssämme vastuuta. Meille on tärkeää ylläpitää ilmapiiriä, johon kuuluu nauraminen ja aito välittäminen, itsemme kehittäminen sekä työskentely toisiamme varten ja asiakkaidemme hyödyksi.

Olemme osa Rainmaker-konsernia. Työllistämme lähes 2000 ihmistä valtakunnallisesti. https://rainmaker.fi (https://rainmaker.fi/henkilostovuokraus/)

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työtehtävän lisäksi mukavan työympäristön Lauttasaaren toimistolla. Haku on auki 10.5.2021 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rainmaker Henkilöstöpalveluiden liiketoimintajohtaja Jarkko Martelius p. 040 825 8615 (jarkko.martelius@rainmaker.fi)
WWW-osoitehttp://www.rainmaker.fi
YhteystiedotJarkko Martelius, jarkko.martelius@rainmaker.fi
Työpaikan osoite00100, 00100, Helsinki, 00100 HELSINKI
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.05.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://rekry.rainmaker.fi/jobs/1166095-asiakastyon-ammattilainen-henkilostopalvelut-liiketoimintaan-helsinki
Ilmoitus jätetty04.05.2021
Ilmoitusnumero10737475
Työnantajan viite233391

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin