Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

B2B-myyjä / asiakaspäällikkö, Itä-Suomi, Envera

Rainmaker SalesHow Oy Espoo

Haluatko ottaa seuraavan askelen myyntiurallasi? Mikäli uskot asiakaskokemuksen arvoon ja motivoidut mahdollisuudesta työskennellä kestävää kehitystä tukevassa yrityksessä, panosta tulevaisuuteen ja hae mukaan!

Mistä tässä on kyse?

Envera etsii kasvunsa vauhdittamiseksi Länsi-Suomen alueelle B2B-myynnin avainpelaajaa asiakasvastaavan rooliin, jolla riittää intoa, oppimiskykyä ja halua astua vastuullisiin saappaisiin. Tehtävässä tuotereppuusi kuuluu Fiksuvesi-etäseurantapalvelu ja muut Enveran palvelut ja asiakkaasi koostuvat isännöitsijöistä, taloyhtiöistä ja kiinteistönomistajista.

Arkityössäsi vastaat oman myyntialueesi myyntituloksesta. Enveralla on tavoitteena kasvaa, joten myyntiedustajan tavoitteisiisi kuuluu sekä uusasiakashankintaa että olemassa olevien asiakkuuksien tuloksellista johtamista.

Tukikohtasi sijaitsee Espoon toimistolla, mutta viikosta vähintään kolme päivää tulet toimimaan kentällä. Toimistopäivät on mahdollista viettää etänä, joten kotipaikkakuntasi sijainti ei ole merkitsevä.

ENVERA OY

Enveran perustettiin vuonna 2013 tuomaan säästöjä ja mielenrauhaa taloyhtiöiden isännöitsijälle ja hallituksille. Alun perin Envera teki energiatodistuksia, mutta nopeasti Enverassa huomattiin, että taloyhtiöissä käytetään vettä suosituksiin nähden aivan liikaa. Vedensäästöpalvelut muodostivatkin pian valtaosan koko liiketoiminnasta.

Odotamme sinulta:

- Vahvaa, tuloshenkistä asennetta ja halua kehittyä paremmaksi
- Aikaisempaa kokemusta myyntityöstä
- Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuuttaja valmiutta matkustaa asiakastapaamisiin laajalla alueella
- Sujuvaa suomen kielen taitoa
- Mahdollisuutta työskennellä toisinaan myös iltaisin

Tarjoamme sinulle:

- Kahden viikon tiivis koulutusjakso, jossa käydään huolella läpi mm. myynnin portaat, myyntiprosessi sekä Enveran käytössä olevat ohjelmistot ja työkalut
- Nuorekkaan ja huumorilla varustetun tiimin, jossa jokaisen menestystä tuetaan ja onnistumisista palkitaan
- Tutkitusti korkean työntekijätyytyväisyyden
- Takuupalkan (2500)
- Kannustavan, pohjapalkasta ja provisiosta koostuvan palkkamallin, jolla keskinkertainen myyjä pysyy hyvin hengissä ja hyvä myyjä tienaa hyvin
- Mahdollisuuden urakehitykseen kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Aloitat B2B-myyjänä, josta voit nopeasti edetä asiakaspäälliköksi ja siitä edelleen.

HAKU KÄYNNISSÄ

Sinua odottaa huippu porukka, joka puhaltaa yhteen hiileen toinen toistaan tsempaten. Mikäli jokin jäi mietityttämään,voit olla yhteydessä rekrytoijaamme Mikael Reunaan puh. 040 714 7993puhelimitse tai whatsappilla. Autammemielellämme!

Paikkakunta: Espoo / Itä-Suomi
WWW-osoitehttp://www.rainmaker.fi
YhteystiedotMikael Reuna, mikael.reuna@rainmaker.fi
Työpaikan osoite02100, 02100, Espoo, 02100 ESPOO
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy19.02.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.rainmaker.fi/jobs/271945-b2b-myyja-asiakaspaallikko-ita-suomi-envera
Ilmoitus jätetty23.08.2019
Ilmoitusnumero10072980
Työnantajan viite108045

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin