Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä

Rainmaker SalesHow Oy Lahti

Haluatko tarjota ihmisille ensiluokkaista asiakaskokemusta operaattorialan parhailla tuotteilla? Etsitkö duunia missä hyvin tehty työ näkyy sekä asiakastyytyväisyytenä että paksuna tilipussina?

Tavoittelemme nyt sinua, joka haluaa tehdä tavoitteellista työtä jossa saa ratkaista ongelmia ja kohdata uusia ihmisiä, sekä haastaa itseään. Tarjoamme sinulle kokoaikaista Telian osastomyyjän tehtävää rennossa työympäristössä, missä panostetaan jatkuvaan myynnin valmentamiseen ja sinun kehittymiseesi.Telia Express - FAQ

Mitä myydään ja missä?

Telian tuotteita. Puhelin- ja laajakaistaliittymiä, TV-palveluita sekä tietysti laitteita. Telia Express sijaitsee kauppakeskus Triossa. Siellä missä ihmisvilinää ja kaupan mahdollisuuksia riittää. Telia Express on asiakkaalle pikaisen asioinnin piste, jossa voi hoitaa kaikki operaattoritarpeensa.

Millaista henkilöä haetaan?

Työntekijöitämme yhdistää myynninnälkä. Olemme rentoja, reiluja toisille, aktiivisia, sosiaalisia, tavoitteellisia ja ahkeria. Tärkein piirre on kiinnostus myyntiä kohtaan ja energisyys, sekä aktiivinen ote asiakaskontaktointiin. Olemme jatkuvasti esillä ja kohtaamme kymmeniä asiakkaita päivässä. Se mitä vaaditaan on asenne, motivaatio ja halu menestyä, kasvaa, vastata haasteisiin sekä oppia.

Mitä tästä maksetaan?

Jokaisesta tunnista maksetaan aina pohjapalkka 11,12. Tilipussi tässä tehdään myynnillä: siitä maksetaan reilua provisiota. Mitä tehokkaampi olet, sitä suuremmalla kertoimella provisiotakin maksetaan. Keskitason myyjä tienaa 20/h, hyvillä myyjillä huomattavasti suurempi palkka.

Miten pääsen töihin?

Laita hakemusta sisään tai WhatsAppilla viestiä Maxille p. 0407147997 niin rupatellaan lisää! Käymme hakijoita läpi jo hakuaikana.

Perustiedot:
Paikkakunta: Lahti
Työaika: 10-20 välillä arkisin, 11-17 lauantaisin
Työn kesto: Toistaiseksi voimassaoleva, kokoaikainen
Palkka: 11,12/h + myynnin mukaan maksettava provisio
Kokemus: Myynnistä 0-2 vuotta.
WWW-osoitehttp://www.rainmaker.fi
YhteystiedotMax Hedman, max.hedman@rainmaker.fi
Työpaikan osoite15100, 15100, Lahti, 15100 LAHTI
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy27.09.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.rainmaker.fi/jobs/830539-myyja
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10462004
Työnantajan viite177523

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin