Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä ränniremonttien kuninkaalle, Vesivekille

Rainmaker SalesHow Oy Lahti

Oletko aloittelemassa työuraasi tai etsitkö uusia mielenkiintoisia haasteita? Arvostatko tiivistä työyhteisöä?

Vesivekin Ränni- ja kattoturvatuotteiden myynti -konsepti on ollut toiminnassa 2019 syksystä lähtien. Menestyksekkään myynnin johdosta olemme päättäneet laajentaa myyntitoimintaa myös Päijät-Hämeen alueelle. Tarjoamme hyvät ansio- ja urakehitysmahdollisuudet sekä mielenkiintoisen työpaikan osana arvostettua ja tunnettua suomalaista brändiä.

Etsimme Vesivekin ränni- ja kattoturvatuotteiden myyntikonseptiin myyntitiimiin ihmisten kohtaamisesta nauttivia, aktiivisia, tuloksen nälkäisiä sopimusmyyjiä, jotka ovat valmiita kehittymään myynnin ammattilaisiksi oman tiiminsä kanssa! Kuulostaako sinulta?

Sopimusmyyjän arki

Myyntialueille jalkaudutaan yhdessä tiimin kanssa, käydään esittäytymässä asukkaille sekä tiedotetaan mahdollisuudesta saada tulla kotikäynnille tutkimaan talon sadevesijärjestelmien kunto. Myyntialueet ovat tarkkaan valittuja ja jo valmiiksi "lämpimiä", eli sellaisia mistä löytyy valmiiksi kiinnostuksen ilmaisseita kotitalouksia ränniremonttia kohtaan. Näin ollen myynnissä korostuu kyky herättää luottamusta, puhua asiakkaan kieltä, sekä innostaa. Tulet tapaamaan alueen asukkaita useaan kertaan ja rakentamaan aitoja asiakkuussuhteita. Koulutamme sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot ja taidot, ja myynnin kautta opit tärkeitä taitoja elämäsi varrelle myös pitkälle tulevaisuuteen.

Halutessasi kuulla lisää tehtävästä, tavoitat Rikun WhatsAppista tai soittamalla numeroon, 040 7147994. Hae jo tänään, teemme palkkauspäätökset ripeästi ja jo hakuaikana!

PerustiedotPaikkakunta: Lahti
Työaika: 37,5/vko
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää! Työn luonne: Vakituinen työsuhde
Palkka: 2000 takuupalkka ensimmäiset 6kk + sopimusten mukaan maksettava provisio (jos provisiot ylittävät takuuajalla 2000, maksetaan ulos tienattu summa)Vesivek on Suomen suurin kattoremonttiyritys. Nyt Vesivekiläiset etsivät uusia myyjiä liittymään joukkoonsa, sillä yli miljoonan pientalon maassa on loputon tarve ränneille ja kattoturvatuotteille. Myyjänä pääset työskentelemään rehdin ja turvallisen organisaation palveluksessa alalla, jolla töitä riittää.
WWW-osoitehttp://www.rainmaker.fi
YhteystiedotRiku Roivainen, riku.roivainen@rainmaker.fi
Työpaikan osoite15100, 15100, Lahti, 15100 LAHTI
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy11.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.rainmaker.fi/jobs/885372-myyja-ranniremonttien-kuninkaalle-vesivekille
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395077
Työnantajan viite159910

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin