Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä Telialle

Rainmaker SalesHow Oy Lohja

Haluatko tarjota ihmisille ensiluokkaista asiakaskokemusta operaattorialan parhailla tuotteilla? Etsitkö duunia missä hyvin tehty työ näkyy sekä asiakastyytyväisyytenä että paksuna tilipussina?

Tavoittelemme nyt sinua, joka haluaa tehdä tavoitteellista työtä jossa saa ratkaista ongelmia ja kohdata uusia ihmisiä, sekä haastaa itseään. Tarjoamme sinulle kokoaikaista Telian osastomyyjän tehtävää rennossa työympäristössä, missä panostetaan jatkuvaan myynnin valmentamiseen ja sinun kehittymiseesi.Telia Express- FAQ

Mitä myydään ja missä?

Telian tuotteita. Puhelin- ja laajakaistaliittymiä, TV-palveluita sekä tietysti laitteita. Telia Express -avomyymälät sijaitsevat hypermarketeissa ja kauppakeskuksissa. Siellä missä ihmisvilinää ja kaupan mahdollisuuksia riittää. Telia Express on asiakkaalle pikaisen asioinnin piste, jossa voi hoitaa kaikki operaattoritarpeensa.

Millaista henkilöä haetaan?

Työntekijöitämme yhdistää myynninnälkä. Olemme rentoja, reiluja toisille, aktiivisia, sosiaalisia, tavoitteellisia, rohkeita ja ahkeria. Tärkein piirre on kiinnostus myyntiä kohtaan ja energisyys. Olemme jatkuvasti esillä ja kohtaamme kymmeniä asiakkaita päivässä. Myyntikokemus auttaa mutta kokenut myynnintekijä sinun ei välttämättä tarvitse olla, me osaamme kouluttaa sinut huippumyyjäksi. Se, mitä vaaditaan, on asenne, motivaatio ja halu menestyä, kasvaa, vastata haasteisiin sekä oppia.

Mitä tästä maksetaan?

Jokaisesta tunnista maksetaan aina pohjapalkka 11,12. Tilipussi tässä tehdään myynnillä ja siitä maksetaankin reilua provisiota. Mitä tehokkaampi olet, sitä suuremmalla kertoimella provisiotakin maksetaan. Keskitason myyjä tienaa 20/h, hyvillä myyjillä huomattavasti suurempi palkka.

Miten pääsen töihin?

Laita hakemusta sisään tai WhatsAppilla viestiä Mikaelille p. 0407147993 niin rupatellaan lisää! Käymme hakijoita läpi jo hakuaikana.

Perustiedot:
Paikkakunta: Lohja
Työaika: 10-20 välillä arkisin, 11-17 lauantaisin
Työn kesto: Toistaiseksi voimassaoleva, kokoaikainen
Palkka: 11,12/h + myynnin mukaan maksettava provisio
Kokemus: Myynnistä 0-2 vuotta.
WWW-osoitehttp://www.rainmaker.fi
YhteystiedotMikael Reuna, mikael.reuna@rainmaker.fi
Työpaikan osoite08100, 08100, Lohja, 08100 LOHJA
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy11.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.rainmaker.fi/jobs/799224-myyja-telialle
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391272
Työnantajan viite166603

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin