Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntivalmentaja, Oomi Energia, Rainmaker

Rainmaker SalesHow Oy Helsinki

Oomi Energian myyntitiimimme kasvaessa etsimme koko joukkueelle kokopäiväistä Myyntivalmentajaa. Työ ei ole missään tapauksessa paikkakuntakohtaisesti sidottua, voit asua missä tahansa Helsingin ja Oulun väliltä.

Myyntijoukkueemme päävalmentajana otat haltuun usean kymmenen henkilön kokoisen myyntitiimin valtakunnallisesti, luot heille pelikirjan ja johdat sen toteuttamista. Tässä työssä

- Valmentajana auttamaan muita kasvamaan täyteen potentiaaliin
- Intohimonasi on monikanavainen kuluttajamyynti ja siinä onnistuminen
- Vastaat kymmenien myyjien myyntiosaamisesta
- Nautit reissaamisesta ja ihmisten kanssa työskentelystä
- Hallitset myös esimiestyön ja sinulla on jo kokemusta tiimin johtamisesta
- Työskentelet itsenäisesti joustavien aikataulujen puitteissa


Oletko sinä myynnin konkari? Oletko tehnyt myyntiä sekä esimiestyötä ja nyt etsit uusia haasteita? Silloin tämä työpaikka voi olla juuri sinulle!

Myynnin päävalmentaja auttaa myyjiä ja myynnin esimiehiä omassa työssään. Tässä työssä pääset kohtaamaan useita eri myyjiä ja esimiehiä sekä opettamaan heille myynnin salat. Näistä syistä etsimällämme päävalmentajalla tulee olla vankka osaaminen monikanavaisen myynnin saralta. Esimiesosaaminen on merkittävä etu.

Työ edellyttää matkustamista Suomessa, sillä teemme myyntiä ympäri Suomen kasvotusten sekä puhelimitse. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat ja paljon mahdollisuuksia oppia uutta, kun rakennamme uutta menestystarinaa!

Työsi on Oomi Energia myyntitiimiemme valmentaminen. Oomi Energia tuli Suomen markkinoille keväällä 2020. Oomi on täysin uusi energia-alan yritys, joka haluaa tarjota asiakkailleen sähköä aina hyvään hintaan ja erityisen hyvällä asiakaspalvelulla.

Rainmaker on Oomi Energian kumppani ja kaltaisesi ihmiset ovat kauttamme Oomin kasvot ja ääni uusille asiakkaille. Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun ulkoistamispalveluita tarjoava yritys, jossa työtä tehdään suurella sydämellä. Missiomme mukaan Rainmaker on olemassa, jotta ihmiset voisivat rakastaa työtään. Panostamme työntekijäkokemukseen ja sitoutuneisiin ihmisiin. Kannustamme henkilökohtaiseen kasvuun yksilön oman potentiaalin hyödyntämisen kautta.

Olen Riku Rainmakeriltä ja haastattelen hakijoita jo hakuaikana Ota rohkeasti yhteyttä Whatsappin kautta tai soittamalla suoraan numeroon 0407147994.

Jos minua ei heti saa kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. Voit tietenkin myös jättää yhteystietosi kohdasta Hae työpaikkaa.

Paikkakunta: Helsinki
Työn aloitus: Sopimuksen mukaan
Palkka: Sopimuksen mukaan
WWW-osoitehttp://www.rainmaker.fi
YhteystiedotRiku Roivainen, riku.roivainen@rainmaker.fi
Työpaikan osoite00100, 00100, Helsinki, 00100 HELSINKI
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.12.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.rainmaker.fi/jobs/903664-myyntivalmentaja-oomi-energia-rainmaker
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391102
Työnantajan viite165567

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

32 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin