Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kiinteistöpäällikkö, Rajavartiolaitoksen esikunta,

Rajavartiolaitos Helsinki

TYÖPAIKAN ESITTELY
Rajavartiolaitos on sisäministeriön alaisuudessa toimiva ammattitaitoinen, luotettava ja yhteistyökykyinen sisäisen turvallisuuden viranomainen. Rajavartiolaitoksen ydintoiminnot ovat rajavalvonta, rajatarkastukset, rikostorjunta,
merialueen turvallisuus, kansainvälinen yhteistyö ja maanpuolustus. Rajavartiolaitoksessa on Helsingissä sijaitsevan esikunnan lisäksi kahdeksan hallintoyksikköä.

Rajavartiolaitos toimii maalla, merellä ja ilmassa, turvana kaikissa oloissa. Lisätietoja www.raja.fi.

Rajavartiolaitos hakee vuosittain avoimiin upseerin ja rajavartijan virkoihin kymmeniä uusia työntekijöitä sekä rajavalvonta- että rajatarkastustehtäviin.

Rajavartiolaitoksen upseerit koulutetaan Maanpuolustuskorkeakoulussa yhdessä puolustusvoimien upseerien
kanssa. Raja- ja merivartijoille Rajavartiolaitoksella on oma koulutusjärjestelmä.

Rajavartiolaitos tarjoaa työtä myös sadoille siviilivirkamiehille.

www.raja.fi
www.facebook.com/rajavartiolaitos
www.twitter.com/Rajavartiolaitos (@rajavartijat)
www.instagram.com/rajavartiolaitos (@rajavartiolaitos)

Rajavartiolaitos on savuton työpaikka.

Rajavartiolaitoksen virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää valtion virkamieslain (750/1994) 6 ja 8 §:ssä säädetyt valtion viran yleiset kelpoisuusvaatimukset. Lisäksi hänen tulee olla elämäntavoiltaan nuhteeton ja luotettava.
Työpaikan tiedot: Rajavartiolaitoksen esikunta

TEHTÄVÄN KUVAUS
Rajavartiolaitoksen esikunta, teknillinen osasto hakee kiinteistöpäällikköä kiinteistöyksikköön vakinaiseen tehtävään Suomenlahden palveluryhmään. Virkapaikka Helsinki.

Kiinteistöpäällikkö johtaa kiinteistöyksikön Suomenlahden palveluryhmää ja ylläpitotoimintaa sekä palvelutuotantoa. Tehtävässään hän vastaa palveluryhmän alueella:
- palveluryhmän työsuunnitelmien tekemisestä, toimeenpanosta ja seurannasta
- toimialan hankinnoista yhteistyössä kaupallisen toimialan kanssa, määrärahojen suunnittelusta ja seurannasta sekä laskujen hyväksymisestä
- paikallisesta yhteistoiminnasta ja yhteydenpidosta tuettavien hallintoyksiköiden ja esikunnan suuntaan
- sovittujen kehityshankkeiden rakennuttamisesta kehittämispäällikön ohjauksessa sekä Rajavartiolaitoksen omien rakennushankkeiden rakennuttamisesta kiinteistöryhmän alueella.
- Rajavartiolaitoksen oman kiinteistöomaisuuden kunnossapidon ohjelmoinnista ja seurannasta
- Senaatti-kiinteistöjen kunnossapidon ohjelmointiin liittyvistä seikoista ja kunnossapito-ohjelman toteutuksen valvomisesta
- hankkeiden ja ajankohtaisten asioiden sisäisestä ja ulkoisesta tiedottamisesta
- sisäilma-asioista, siivouksesta, energia-asioista, vuokraustoiminnasta, Senaatti-kiinteistöjen tilausten laadinnasta
- vastaa RVL:n omien kohteiden ylläpidosta ja kunnossapitokorjauksista kiinteistö-ryhmän alueella
- toimialansa valvonnasta ja tarkastustoiminnasta kiinteistöryhmän alueella sekä kiinteistönpidon tietojärjestelmien käytöstä (tietojärjestelmien (Kita) vastuukäyttäjänä toimialueella).

Tämän lisäksi kiinteistöpäällikkö huolehtii, osallistuu ja käsittelee tehtävässään kiinteistöjen ja toimitilojen taloudellisesta käyttöä, hankintoja, Rajavartiolaitoksen vuokrakohteiden toimitila- ja aluehankkeiden rakennuttamisen koordinointia mm. hankesuunnittelussa ja muussa suunnittelussa ja rakentamisen valmistelussa, arkistoinnista ja dokumentoinnista kiinteistöryhmän alueella sekä yhteydenpidosta sidosryhmiin ja Senaatti-kiinteistöihin.


VAATIMUKSET
Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen antaa korkeakoulututkinto kiinteistö- tai rakennusalalta sekä hyvä kokemus kiinteistöjen ylläpidosta. Lisäksi tehtävässä vaaditaan yhteiskykyä vaativissa tilanteissa ja kykyä reagoida nopeasti ylllättäviin tilanteisiin. Tehtävän hoitaminen vaatii B-luokan ajoluvan.
Tehtävä edellyttää ruotsin ja englannin kielen sujuvaa osaamista.

Palkkaus määräytyy Rajavartiolaitoksen palkkausjärjestelmän vaativuustason 23,50 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkanosa on 2 651,61 euroa/kk. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista suoritusosaa enintään 46 % ja kokemusosaa enintään 22,10 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Suoritusosa on ensimmäiset 7 kuukautta vastaavan tehtäväalan kokemuksesta riippuen vähintään 10,10 % tai enintään 14,70 %, jonka jälkeen suoritusarvioinnin mukainen. Kokemusosa maksetaan aiemman tämän alan työkokemuksen perusteella


110:15/3 vkoa
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Koeaika 6 kk: Koeaika on 6 kuukautta.
ID: 26-738-2020
WWW-osoitehttp://www.raja.fi
YhteystiedotKiinteistöjohtaja Heikki Lappalainen, Kiinteistöyksikön päällikkö , +358 295 420 601, heikki.t.lappalainen@raja.fi
Työpaikan osoite00100 HELSINKI
Työ alkaa01.01.2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakinainen.
Haku päättyy15.06.2020 klo 16:00
Jätä hakemusVoit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: Rajavartiolaitoksen esikunnan kirjaamo PL 3 (käyntiosoite: Vílhonvuorenkatu 6, 00500 Helsinki) 00131 Helsinki
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2152c50b-027e-4dfe-84f0-926f1891e981&publishCode=TE
Ilmoitus jätetty20.05.2020
Ilmoitusnumero10353971
Työnantajan viite67858

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin