Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kunnossapitopäällikkö, Rajavartiolaitoksen esikunt

Rajavartiolaitos Helsinki

TYÖPAIKAN ESITTELY
Rajavartiolaitos on sisäministeriön alaisuudessa toimiva ammattitaitoinen, luotettava ja yhteistyökykyinen sisäisen turvallisuuden viranomainen. Rajavartiolaitoksen ydintoiminnot ovat rajavalvonta, rajatarkastukset, rikostorjunta,
merialueen turvallisuus, kansainvälinen yhteistyö ja maanpuolustus. Rajavartiolaitoksessa on Helsingissä sijaitsevan esikunnan lisäksi kahdeksan hallintoyksikköä.

Rajavartiolaitos toimii maalla, merellä ja ilmassa, turvana kaikissa oloissa. Lisätietoja www.raja.fi.

Rajavartiolaitos hakee vuosittain avoimiin upseerin ja rajavartijan virkoihin kymmeniä uusia työntekijöitä sekä rajavalvonta- että rajatarkastustehtäviin.

Rajavartiolaitoksen upseerit koulutetaan Maanpuolustuskorkeakoulussa yhdessä puolustusvoimien upseerien
kanssa. Raja- ja merivartijoille Rajavartiolaitoksella on oma koulutusjärjestelmä.

Rajavartiolaitos tarjoaa työtä myös sadoille siviilivirkamiehille.

www.raja.fi
www.facebook.com/rajavartiolaitos
www.twitter.com/Rajavartiolaitos (@rajavartijat)
www.instagram.com/rajavartiolaitos (@rajavartiolaitos)

Rajavartiolaitos on savuton työpaikka.

Rajavartiolaitoksen virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää valtion virkamieslain (750/1994) 6 ja 8 §:ssä säädetyt valtion viran yleiset kelpoisuusvaatimukset. Lisäksi hänen tulee olla elämäntavoiltaan nuhteeton ja luotettava.
Työpaikan tiedot: Rajavartiolaitoksen esikunta

TEHTÄVÄN KUVAUS
Rajavartiolaitoksen esikunta, teknillinen osasto hakee vakinaiseen tehtävään kunnossapitopäällikköä kiinteistöyksikköön Helsinkiin.

Kunnossapitopäällikkö johtaa kiinteistöyksikön palveluryhmien toimintaa ja toimii palveluryhmien kiinteistöpäälliköiden esimiehenä. Hän vastaa tehtävässään kiinteistöyksikön alueellisesta ylläpitotoiminnasta ja palvelutuotannostavastaa kiinteistöjen, toimitilojen ja alueiden kunnossa- ja ylläpidon kokonaistilannekuvan muodostamisesta, raportoinnista, seurannasta (työsuunnitelmat) ja kehittämisestä sekä palvelutuotannon ongelmien selvittämisestä. Kunnossapitopäällikkö vastaa vastuullaan olevan toiminnan- ja talouden suunnittelusta ja seurannasta sekä laskujen hyväksymisestä sekä vastuullaan olevien hankintojen ja sopimusten valmistelusta, toteutuksesta, ylläpidosta ja seurannastavastaa yhteydenpidosta alansa sidosryhmiin.

Tämän lisäksi kunnossapitopäällikkö vastaa:
- erikseen nimettyjen kiinteistönpidon hankkeista sekä hankkeiden ohjauksesta ja seurannasta
- kiinteistöjen, toimitilojen ja alueiden taloudellisesta käytöstä Rajavartiolaitoksessa
- Rajavartiolaitoksen oman kiinteistöomaisuuden kunnossapidon ohjelmoinnista (kunnossapito-ohjelma) ja seurannasta
- siitä, että Senaatti-kiinteistöjen kunnossapidon ohjelmoinnissa huomioidaan Rajavartiolaitoksen prioriteetit
- sisäilma-asioista Rajavartiolaitoksessa
- yhteistyössä kehittämispäällikön kanssa vuokraustoiminnasta Rajavartiolaitoksessa
- kiinteistöyksikön toiminnan- ja talouden suunnittelun valmistelusta ja seurannasta
- vastuualueensa toiminnan valvonnasta ja tarkastustoiminnasta
- energia-asioista ja valvoo sähkön, veden ja energian kulutuksia

Kunnossapitopäällikkö myös osallistuu tehtävässään kiinteistöyksikön muiden asioiden suunnitteluun ja valmisteluun ja toimii toimitilahallinnon valtakunnallisena yhteyshenkilönä Senaatti-kiinteistöihin, kehittämispäällikön sijaisena, yksikönpäällikön toisena sijaisena sekä huolehtii vastuualueensa arkistoinnista ja dokumentoinnista.

VAATIMUKSET
Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen antaa ylempi korkeakoulututkinto kiinteistö- tai rakennusalalta sekä hyvä kokemus kiinteistönpidosta ja hankehallinnasta. Lisäksi tehtävässä vaaditaan yhteiskykyä vaativissa tilanteissa ja kykyä reagoida nopeasti yllättäviin tilanteisiin. Tehtävän hoitaminen vaatii B-luokan ajoluvan.
Tehtävä edellyttää ruotsin ja englannin kielien sujuvaa osaamista.

Palkkaus määräytyy Rajavartiolaitoksen palkkausjärjestelmän vaativuustason 26,50 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkanosa on 3 690,08 euroa/kk. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista suoritusosaa enintään 46 % ja kokemusosaa enintään 22,10 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Suoritusosa on ensimmäiset 7 kuukautta vastaavan tehtäväalan kokemuksesta riippuen vähintään 10,10 % tai enintään 14,70 %, jonka jälkeen suoritusarvioinnin mukainen. Kokemusosa maksetaan aiemman tämän alan työkokemuksen perusteella


110:15/3 vkoa
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Koeaika 6 kk: Koeaika on 6 kuukautta.
ID: 26-741-2020
WWW-osoitehttp://www.raja.fi
YhteystiedotKiinteistöjohtaja Heikki Lappalainen, Kiinteistöyksikön päällikkö , +358 295 420 601, heikki.t.lappalainen@raja.fi
Työpaikan osoite00100 HELSINKI
Työ alkaa01.11.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakinainen.
Haku päättyy15.06.2020 klo 16:00
Jätä hakemusVoit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: Rajavartiolaitoksen esikunnan kirjaamo PL 3 (käyntiosoite: Vílhonvuorenkatu 6, 00500 Helsinki) 00131 Helsinki
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=64ea1f74-6245-4d80-9985-3a7b1de3c825&publishCode=TE
Ilmoitus jätetty20.05.2020
Ilmoitusnumero10353551
Työnantajan viite67866

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin