Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Näytteenottaja

Ramboll Finland Oy Savonlinna

projektiehdotuksen tunnus JR18949
Toivotamme sinut tervetulleeksi osaajiemme joukkoon. Oletko uusi näytteenottajamme?

Inviting inviting inviting inviting invitings
Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme edistävät kestävää menestystä koko yhteiskunnassa. Rambollaisena toimit kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi sen perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

Tervetuloa Vesi- ja ympäristö -osaajien joukkoon
Uutena suunnittelijana sekä näytteenottajana olet osa innostunutta ja osaavaa ryhmää. Työtehtävämme liittyvät ensisijaisesti vesihuoltolaitosten tarkkailuun ja raportointiin sekä pilaantuneiden maiden hallintaan sekä erilaisiin ympäristöseurantoihin.

Työssäsi tulet osallistumaan pääasiallisesti Savonlinnan seudulla ja Itä-Suomen alueella monipuolisiin hankkeisiin tehden näytteenotto ja suunnittelutöitä mielenkiintoisissa, vaihtelevissa ja nopeatempoisissakin projekteissa.

Yhtenä päivänä saatat ottaa vesistönäytteitä tai liikkua suoalueella velvotetarkkailuiden parissa. Toisena päivänä työskentelet asiantuntijana öljyvahingon jälkihoitotöissä tai valvot maanrakennustyömaalla haitta-ainepitoisten maiden käsittelyä ja kunnostusta. Näytteenoton ja maastotöiden lisäksi voit koulutustaustastasi ja kokemuksestasi riippuen laatia myös erilaisia tutkimus-, seuranta- ja kunnostussuunnitelmia sekä raportteja. Ammattitaitosi ja näkemyksesi kehittämiseksi pääset osallistumaan erilaisiin asiantuntijatapahtumiin, verkostoidut sekä toimit yhteistyössä viranomaisten, urakoitsijoiden ja asiakkaiden kanssa vieden hankkeita omalta osaltasi eteenpäin.

Keskeiset työtehtäväsi ja vastuusi:

Maastotöiden toteuttaminen ja näytteenotto (tutkimukset, kunnostukset, seurannat)
Suunnitelmien ja raporttien laadinta
Viranomaisyhteistyö
Tekniikan alan ammattilaiset äänestivät Rambollin sijalle 6 Universumin ihannetyönantajalistalla 2021 ja olimme ykkönen suunnittelu- ja konsultointialan yritysten joukossa. Rakennamme ihmislähtöistä työilmapiiriä, jossa työnteko joustaa elämäntilanteen mukaan. Teemme töitä sen eteen, että jokainen rambollainen kokisi voivansa olla oma itsensä meillä.

Etene kohti tavoitteitasi
Menestyäksesi työtehtävässäsi sinulla tulee olla halu kehittyä ja oppia uutta, omaat maastotyö- ja matkustushalukkuutta, olet hyvä ja selkeä kommunikoija, et pelkää olla esillä, noudatat ohjeita mutta pystyt tekemään päätöksiä ja reagoimaan muuttuviin tilanteisiin tarvittaessa. Olet joustava, sinulla ei mene sormi suuhun tiukassakaan paikassa sekä omaat hyvät hermot. Huumorintaju, mielellään hyvä, ja yhteiseen tiimiin puhaltaminen on ehdotonta plussaa!

Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan osana yrityksemme menestymistä. Avoimen tehtävän osalta arvostamme ja odotamme sinulta:

B-ajokorttia ja omaa autoa
Koulutustaustaltasi omaat ympäristöteknistä tai muuta soveltuvaa koulutusta.
Voit olla työelämässä vielä tuore kasvo tai sinulla voi olla jo muutaman vuoden kokemus. Myös muu soveltuva työkokemus katsotaan eduksi.
Suomen ja englannin sujuva kielitaito
Myös muu kokemus esim. maanrakennustyömailta, näytteenotosta tai pilaantuneiden maiden hankkeden parissa toimimisesta katsotaan eduksi. Toivomme sinulta myös ympäristölainsäädännön tuntemusta sekä ympäristönäytteenoton sertifikaattia.

Meillä ei tarvitse olla sarjakuvien superhenkilö, mutta olisi hyvä jos olet halukas kehittymään, järjestelmällinen, yhteistyökykyinen ja koet omaksesi toimia monipuolisissa hankkeissa yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Ramboll Suomessa
Ramboll on johtava kestävien kaupunkien ja yhteiskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 16 000 asiantuntijaa globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

Kuinka haet tehtävää
Jätä hakemuksesi "Apply" linkin kautta. Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 02.01.2022.
WWW-osoitehttps://fi.ramboll.com
YhteystiedotJos joku asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Jyri Rautiainen 0500 705337 ja Timo Massinen 040 0907971.
Työpaikan osoite57100 SAVONLINNA
Työ alkaasop.muk.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemusLähetä hakemuksesi

https://ramboll.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/Early_Careers/login?redirect=%2Fen-US%2FEarly_Careers%2Fjob%2FSavonlinna%2FNytteenottaja_JR18949%2Fapply%2FapplyManually
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ramboll.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/Early_Careers/login?redirect=%2Fen-US%2FEarly_Careers%2Fjob%2FSavonlinna%2FNytteenottaja_JR18949%2Fapply%2FapplyManually
Ilmoitus jätetty22.11.2021
Ilmoitusnumero11073750

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

61 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin