Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Katu- ja kunnallistekniikan projektipäällikkö

Ramboll Tampere

 

Katu- ja kunnallistekniikan projektipäällikkö

Haemme katu- ja kunnallistekniikan projektipäällikköä Infra-yksikköön Tampereelle. Työnkuvaan kuuluu monipuolisia ja mielenkiintoisia suunnittelutehtäviä voimakkaasti kehittyvän Tampereen ja sen lähialueen katu- ja aluesuunnittelunhankkeissa.

Odotamme

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta (DI tai ins. AMK) sekä vähintään 5 vuoden työkokemusta alalta. Sinulla on aktiivinen ja kehityshakuinen ote työhön sekä hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Sinulla on kykyä hallita asiakokonaisuuksia ja saattaa asiat päätökseen. Eduksi katsomme alan suunnitteluohjelmistojen hallinnan (esim. Novapoint tai vastaava).

Ramboll työyhteisönä

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa"

viimeistään 31.10.2017. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hannu Kaleva yksikön päällikkö p. 040 0630858.


Haku päättyy 2017-10-31
Toimipiste Tampere

Hae työpaikkaa 


Lähde: ramboll.fi

27 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin