Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kirjanpitäjä

Rantalainen Oy Lahti Lahti

Oletko työtä pelkäämätön, uusille ratkaisuille nälkäinen sähköisen taloushallinnon osaaja? Innostaako sinua iloinen ja palvelualtis työkulttuuri? Löytyykö taskustasi KLT-tutkinto tai palava halu suorittaa se?

Etsimme TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA toimistoomme LAHTEEN
Taloushallinnon asiantuntijana Rantalaisella vastaat itsenäisesti nimettyjen asiakkuuksien kirjanpidosta ja toimit omassa tiimissäsi aktiivisena jäsenenä toimintaamme kehittäen. Olet säännöllisesti yhteydessä asiakkaisiisi heidän liiketoimintansa kehittämiseksi talouden näkökulmasta. Vastaat omalta osaltasi konsernin prosessien toteutumisesta työssäsi. Raportoit tehtävässä toimistosi palvelupäällikölle.

Arvostamme reipasta otetta asiakaspalveluun sekä kykyä ja halua työskennellä modernien ohjelmistoratkaisujen parissa, mutta ennen kaikkea tekemisen meininkiä! Asiakkaidemme taloushallinnon hoitamiseen käytämme mm. Netvisoria ja Procountoria, joiden hallitseminen on etu. Työskentelet pääasiassa suomeksi mutta englannin kielitaidosta on hyöytä kansainvälisten asiakkaidemme kanssa.

Rantalaisella sinua odottaa vastuullinen tehtävä yhdessä Suomen moderneimmista tilitoimistoista. Tarjoamme hyvän työympäristön, reilun arvomaailman sekä mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen. Saat myös hyvän tuen tehtävässäsi menestymiseen. Yksi Rantalaisen tärkeimmistä tavoitteista on luoda avoin ja luotettava työympäristö, jossa työntekijän ajatuksilla ja ideoilla on aidosti merkitystä.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa heti Duunitorin kautta palkkatoiveesi kera, kuitenkin viimeistään 31.1.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Liiketoimintajohtaja Marja Janhunen (marja.janhunen@rantalainen.fi, 050 4417 307).
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa Liiketoimintajohtaja Marja Janhunen (marja.janhunen@rantalainen.fi, 050 4417 307).
Työpaikan osoitePL 159, 15101 LAHTI
PalkkausPalkkatoive ja TES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, 7,5h
Työn kestoyli 12 kuukautta, Toistaiseksi voimassaoleva työsuhde
Haku päättyy31.01.2021 klo 23:59
Jätä hakemushttps://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/rantalainen-oy-lahti-taloushallinnon-asiantuntija-lahti-sdsuu-12743986
Ilmoitus jätetty13.01.2021
Ilmoitusnumero10577843

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

15 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin