Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rengasasentaja

Rauman Henkilöstöpalvelu Oy Laitila

Vianor hakee Laitilaan Rengasasentajia pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimme rengasasentajia mukavaan porukkaan Vianorin toimipisteelle Laitilaan. Vianor tekee rengasasennukset Uudessakaupungissa valmistettaviin Mercedez Benz -automalleihin. Asennustiimimme työpäivät hurahtavat linjatyössä, häkityksessä ja lastien purussa.

Asenne ratkaisee

Työtehtäviin ja työturvallisuuteen perehdytetään hyvin eli riittää kun sinulla on takataskussa erinomainen töihin tarttumisen tapa ja loistava asenne. Jonkin verran joustavuutta työ myös vaatii, sillä työtä tehdään neljässä vuorossa. Laatutavoitteemme ovat korkeat, joten odotamme myös sinulta halua tehdä laadukasta työtä.

Jotta et tipahda heti ensimmäisen työpäivänä, toivomme, että sinulla on hyvä fyysinen kunto. Moni itse asiassa nauttii juuri siitä rengasasentajan työssä. Eipä nimittäin tarvitse töiden jälkeen juuri salilla käydä!

Toivomme, että viihdyt Vianorilla pidempäänkin: etsimme työntekijöitä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Vianor on autohuolto- ja rengaspalveluihin erikoistunut suomalainen ketju, joka toimii 26 maassa. Palvelupisteitämme on Pohjoismaissa, Venäjällä ja Keski-Euroopassa yli 1500. Olemme osa Nokian Renkaat-konsernia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Opteam Rauma p. 020-7479290.Me Opteamilla tarjoamme työtä, joka antaa sinulle vapauden päättää itse omasta elämästäsi ja aikatauluistasi. Voit rakentaa kanssamme määrätietoista urapolkua tai sovittaa työnteon muun elämän ehdoilla. Tarjoamme työtä usealla toimialalla niin työelämän kokeneille konkareille kuin aloittelijoillekin. Rekrytoimme jatkuvasti eri alojen asiantuntijoita myös suoraan asiakasyritystemme palvelukseen. Opteam on muuttuvan työelämän asiantuntija ja yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Siksi voimme tarjota paitsi monenlaista työtä, myös erilaisia työnteon malleja. Kauttamme löydät monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia. www.opteam.fi.
WWW-osoitehttp://
YhteystiedotSeppo Turunen, Puh: 020-7479290, seppo.turunen@opteam.fi
Työpaikan osoite23800 LAITILA
PalkkausTES
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaHeti
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy01.07.2018 klo 00:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.opteam.fi/avoimet-tyopaikat/tyopaikka/rengasasentaja-5a16b9e9a93f747d89a8117c/
Ilmoitus jätetty22.05.2018
Ilmoitusnumero9593561

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin