Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kunnaneläinlääkäri, osa-aikainen

Rauman kaupunki Rauma

Rauman kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan ympäristöterveydenhuollon palvelualueella on haettavana kunnaneläinlääkärin osa-aikanen virka.

Kyseessä on osa-aikainen (50 %) virka, jonka tehtävänä on kunnaneläinlääkäreiden viransijaisena toimiminen vuosilomien ja muiden poissaolojen aikana. Työpisteenä on kulloinkin lomalla tai vapaana olevan eläinlääkärin vastaanotto. Työaika painottuu kesään ja muihin loma-aikoihin kuitenkin siten, että virkaan valitulle järjestetään hänen niin toivoessaan lyhyt loma myös kesäaikaan. Praktiikka on pieneläinpainotteista, mutta käsittää myös suureläinpraktiikkaa.

Virkaan sisältyy päivystysvelvollisuus. Päivystys on järjestetty yhteistyössä Etelä-Satakunnan ympäristötoimiston kanssa. Päivystysringissä on kuusi eläinlääkäriä. Virkaan valittu kunnaneläinlääkäri voi toiveidensa mukaisesti tehdä päivystyksiä myös varsinaisen työaikansa ulkopuolisena aikana.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Kokemus kunnaneläinlääkärin tehtävistä ja hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito katsotaan hakijalle eduksi. Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Koeaika on 6 kk. Hakijan tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Rauman kaupunki on savuton työpaikka. Työntekijöiden tupakointi työaikana on kielletty.

Voit liittää hakemukseesi CV:n. Todistuksia ei tarvitse liittää hakemukseen. Pätevyyden osoittavat tutkintotodistukset, muut todistukset ja työtodistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Viransijaisuutta haetaan sähköisesti kuntarekry-järjestelmän kautta. Hakuaika päättyy 30.9.2020 klo 16.00. Hakuajan päättymisen jälkeen vastaanotettuja hakemuksia ei voida huomioida.

Virka on tarkoitus täyttää 11.1.2021.
WWW-osoitehttp://www.rauma.fi
YhteystiedotLisätietoja antaa ympäristöterveydenhuollon johtaja Tiina Laitala, sähköposti: tiina.laitala@rauma.fi, puh. 044 707 2930
Työpaikan osoiteLensunkatu 9, 26100 RAUMA
Työ alkaa11.01.2021, 11.1.2020
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.09.2020 klo 16:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/RAU-21-90-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty14.09.2020
Ilmoitusnumero10458092
Työnantajan viiteRAU-21-90-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin