Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

DevOps-velho

Rd Velho Oy Oulu

Meille tärkeää

Meille on tärkeää, että velhomme viihtyvät meillä, oppivat uutta ja kehittyvät osaajina. Tyypillisesti me joko innovoimme jotain aivan uutta tai vaihtoehtoisesti kehitämme olemassa olevaa. Osa tätä kokemusta on ohjelmisto-osaamisemme, joka jatkaa luontevasti Suomen laajinta osaamistarjoamaa erityisesti laiteläheisen ja backend-ratkaisujen osalta.

Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon pääseminen ei ole sattumaa, olemme reiluja ja osaavia työkavereita. Periaatteenamme on, että kaveria ei jätetä pulaan ja kysymyksille etsitään aina vastaus. Energiaa päiviimme tuovat avoin työyhteisö, lounasetu, hedelmätarjoilut ja liikunta- ja kulttuurietu. Lihaskunnostamme huolehtivat hierojat ja terveydestä laaja työterveyshuoltomme. Kaiken kaikkiaan meillä on kannustava ja välittävä ilmapiiri, hyvä tekemisen meininki. Haluamme olla hyvä paikka työskennellä!

Etsimämme velho

Olet etsimämme ohjelmistolaatuvelho, kun sinulla on osaamista ohjelmistojen laadunvarmistuksesta ja hallitset jonkun ohjelmistokehityksen osa-alueen, eli osaat koodata joko taustajärjestelmiä, käyttöliittymiä, sulautettuja ohjelmistoja tai niiden testijärjestelmiä.

Sinulle on kertynyt kokemusta myös ohjelmistojen ketterästä kehittämisestä ja laadun varmistamismenetelmistä kuten CI ja Jenkins.

Meille teknisen puolen hallitseminen on iso osa totuutta, mutta tärkeää meille on velhomainen, luontainen uteliaisuus, halu kehittyä ja kyky tehdä asioita toisin kuin on aina tehty. Työyhteisömme rikkaus on monipuolisten osaajien synnyttämä ennakkoluuloton ja rento ilmapiiri!

Tutustu tekemiseemme

Saadaksesi paremman käsityksen meistä ja osaamisestamme, käy nettisivuillamme tutustumassa referensseihin ja ihmisiimme: https://joinus.rdvelho.com/jobs/61-sulari-velho

Näin haet meille

Voit hakea meille CV:n tai LinkedIn-profiilin avulla. Yhteydenottoa ei kannata viivytellä, sillä emme mekään viivyttele hyvien tyyppien tullessa vastaan.
Käsittelemme hakemuksia viikoittain, toki loma-aikoina lomailemme ja silloin käsittelyssä saattaa tulla viivästyksiä.
WWW-osoitehttp://rdvelho.com
YhteystiedotTarkempia tietoja tehtävästä ja työmahdollisuuksista Oulussa saat olemalla yhteydessä Kosti Niemelään 040 7660 654.
Työpaikan osoiteElektroniikkatie 2, 90590 OULU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy03.01.2021 klo 23:59
Jätä hakemushttps://joinus.rdvelho.com/jobs/62-devops-velho
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://joinus.rdvelho.com/jobs/62-devops-velho
Ilmoitus jätetty15.10.2018
Ilmoitusnumero9735692
Työnantajan viiteDevOps-velho

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

94 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin