Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Elektroniikkavelhoja

Rd Velho Oy Tampere

Tiesitkö, että meidät valittiin tänä vuonna (2019) Suomen 12. parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work gaalassa helmikuussa. Otimme palkinnon ilolla ja ylpeydellä vastaan! Suomen parhaidentyöpaikkojen joukkoon pääseminen ei ollut sattumaa, parasta meillä on kokemus siitä, että omana itsenä oleminen on riittävää ja erittäin suotavaa.

Etsimämme velho

Ollaksesi etsimämme velho, on sinulla alan koulutus, soveltuvaa työkokemusta elektroniikkasuunnittelusta, etenkin digitaali- ja analogiaelektroniikan suunnittelusta, ketterät menetelmät ja sulautettujen laitteiden suunnittelu ovat hallussa. Arvostamme, mikäli sinulle on tuttua jokin seuraavista:


. Piirikaavio- ja piirilevysuunnittelu
. Digitaali, analogia ja mixed-signal suunnittelu, teholähteet
. EMC/RF vaikutusten huomiointi suunnittelussa
. Elektroniikan verifiointi

Metalli, kone tms. käsillä tekemisen taitoa kehittävät harrastukset ovat arvokas lisä, niistä kannattaa aina mainita CV:ssä.

Teknisen puolen hallitseminen on vain osa totuutta, sillä arvostamme myös luontaista uteliaisuutta, kehittymisen halua ja kykyä tehdä asioita toisin kuin on aina tehty. Työyhteisömme sykkii asenteeltaan positiivisista velholaisista, ja juttu lentää työn ohessa myös yhteisillä kahvitauoilla.

Tutustu tekemiseemme

Pääset työskentelemään kanssamme tuotekehityksen kärkihankkeiden parissa, jotka pitävät sisällään monipuolista suunnittelua. Työ tapahtuu projektista riippuen omalla toimistollamme, Hatanpäässä tai vaihtoehtoisesti asiakkaan tiloissa.

Lisätietoja elektroniikkasuunnittelun osaamisistamme.

Näin haet meille

Yhteydenottoa ei kannata viivytellä sillä etenemme sopivien kandien kanssa aikailematta.
Esitäthän kiinnostuksesi viimeistään 30.9.2019 mennessä lähettämällä CV:n palkkatoiveen kera ja lyhyen ja ytimekkään saatekirjeen - miksi juuri sinut tulisi valita tiimiimme.

Lisätietoja tehtävästä: Arto Siili, 050 486 9748.
YhteystiedotArto Siili, +358 504869748
Työpaikan osoite33100 TAMPERE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.09.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://joinus.rdvelho.com/jobs/rm?rmpage=job&rmjob=123
Ilmoitus jätetty11.09.2019
Ilmoitusnumero10095620
Työnantajan viite1268123

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin