Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Isännöitsijä, Realia Isännöinti

Realia Group Oy Rovaniemi

Realia Isännöinti Oy on Suomen suurin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnin palveluyritys. Meillä on yli 50 vuoden kokemus isännöinnistä ja vaativien korjaus- ja saneeraushankkeiden läpiviemisestä. Toimimme Suomessa noin 600 asiantuntijan voimin. Tarjoamme asiakkaillemme hyvää ja laadukasta palvelua paikallisesti lähellä asiakasta sekä mittavan asiantuntemuksen ja resurssit taloyhtiöiden käyttöön. Toimintaamme ohjaavat asiakastyytyväisyys ja kiinteistöjen arvon kehittäminen. Realia Isännöinti on osa Realia Group -konsernia. www.realiaisannointi.fi.

Etsimme nyt Rovaniemen toimistollemme joukkoamme vahvistamaan palveluhenkistä ja aktiivista

ISÄNNÖITSIJÄÄ TAI APULAISISÄNNÖITSIJÄÄ

Realia Isännöinnin Rovaniemen toimisto sijaitsee keskellä kaupunkia osoitteessa Rovakatu 36. Toimistossamme työskentelee 21 kiinteistöalan ammattilaista. Isännöimme asunto-osakeyhtiöiden lisäksi suuria vuokrataloyhtiöitä, sekä asumisoikeustaloja. Palvelemme asiakkaitamme Rovaniemen lisäksi mm. Sodankylässä, Levillä ja Ylläksellä.

Tehtävääsi kuuluu asunto- ja kiinteistöyhtiöiden isännöinti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yhtiöiden hallitusten kanssa valmistellen kokouksia sekä varmistaen niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon. Toimit ennakoivasti, huolehdit asiakkaiden viihtymisestä ja vaivattomasta arjesta sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistölle lisäarvoa. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Olet innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä, johon myös annamme tukea. Pohjakoulutuksesi on kaupallinen tai tekninen. Lisäksi sinulla on mielellään alan ammattitutkinto (IAT) tai muu alan koulutus. Ammattitutkinto tai alan kokemus eivät kuitenkaan ole välttämättömiä, koska sinulla on mahdollisuus kouluttautua alan ammattilaiseksi työn ohessa. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi itsenäistä ja ahkeraa työskentelyotetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen. Taustatukea päivittäiselle työllesi antaa lisäksi muun muassa yrityksen talouspalvelut sekä yhtenäiset työkalut ja toimintatavat, jolloin isännöitsijänä voit keskittyä tehokkaasti omaan ydintehtävääsi. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Lue lisää Realia Isännöinnistä työpaikkana ja isännöitsijän tehtävästä: https://www.realiaisannointi.fi/ajankohtaista/isannoitsijan-tyo
WWW-osoitehttp://www.realiagroup.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Arto Ranta numerossa 0102288502 tai sähköpostitse arto.ranta@realia.fi
Työpaikan osoite96200 ROVANIEMI
Palkkaussopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy01.03.2020 klo 23:59
Jätä hakemusKiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 1.3.2020 osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0abc5adb. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0abc5adb
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10266515

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin