Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palkanlaskija, Realia Isännöninti Oy

Realia Group Oy Kemi

Realia Isännöinti Oy on Suomen suurin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnin palveluyritys. Meillä on yli 50 vuoden kokemus isännöinnistä ja vaativien korjaus- ja saneeraushankkeiden läpiviemisestä. Toimimme Suomessa noin 600 asiantuntijan voimin. Tarjoamme asiakkaillemme hyvää ja laadukasta palvelua paikallisesti lähellä asiakasta sekä mittavan asiantuntemuksen ja resurssit taloyhtiöiden käyttöön. Toimintaamme ohjaavat asiakastyytyväisyys ja kiinteistöjen arvon kehittäminen. Realia Isännöinti on osa Realia Group -konsernia. www.realiaisannointi.fi.

Etsimme nyt joukkoamme vahvistamaan Kemin toimistollemme

PALKANLASKIJAA

vastaamaan asiakasyhtiöidemme palkan- ja palkkioidenlaskennasta.

Kemin toimistomme sijaitsee osoitteessa Kauppakatu 5, 2.krs. Kemin talouspalveluiden tiimissä työkentelee 10 kirjanpitäjää, jotka hoitavat asiakasyhtiöiden taloustehtäviä yhteistyössä isännöitsijöiden ja kiinteistösihteereiden kanssa.

Tehtäviisi kuuluu asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden palkanlaskenta. Hallitset palkanlaskennan osa-alueet ja olet innokas kehittämään uutta palkka- ja palkkiolaskennan prosessiamme. Vastaat siitä, että sisäiset ja ulkoiset asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus, esimerkiksi laskentatoimen merkonomi tai tradenomi. Aikaisempi kokemus palkanlaskennasta on vahvaksi eduksi. Olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Työskentelet huolellisesti, ahkerasti ja joustavasti. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot. Palkanlaskijan työtä rytmittävät toisinaan tiukatkin aikarajat, joten kykenet tehokkaaseen työskentelyyn myös kiiretilanteissa.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää viimeistään 5.7.2020 osoitteessa www.sympahr.net/public/pq.aspx?766b4bf6. Haastattelut ovat heinä-elokuun vaihteessa ja tehtävä alkaa 1.9.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse talouspalvelupäällikkö Marianne Kostiander, marianne.kostiander@realia.fi.

Lue lisää Realia Isännöinnistä työpaikkana: www.realiaisannointi.fi/hae-mukaan-osaavaan-joukkoon
WWW-osoitehttp://www.realiagroup.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse talouspalvelupäällikkö Marianne Kostiander, marianne.kostiander@realia.fi.
Työpaikan osoiteKauppakatu 5, 94100 KEMI
Palkkaussopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy05.07.2020 klo 00:00
Jätä hakemusKiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää viimeistään 5.7.2020 osoitteessa www.sympahr.net/public/pq.aspx?766b4bf6. Haastattelut ovat heinä-elokuun vaihteessa ja tehtävä alkaa 1.9.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?766b4bf6
Ilmoitus jätetty03.06.2020
Ilmoitusnumero10365472

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin