Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

SEIFI -TURVAMYYJÄ

Reila Palvelut Oy, Reila turvallisuuspalvelut Helsinki

Moi! Kiinnostaako kaupan alan tehtävät, jossa lisämausteena turvallisuus? Meillä Seifinä eli turvamyyjänä pääset työskentelemään monipuolisesti myymälän eri tehtävissä. Lisäksi ylläpidät asiakkaiden ja koko työympäristön turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Olet merkittävä osa myymälän työyhteisöä.

Haemme nyt Helsingin alueelle HOK-Elannon myymälöihin lisää Seifejä.

Tarjolla on sekä koko- että osa-aikaista työtä monipuolisessa ja vastuullisessa tehtäväkentässä. Meillä on mukavaa porukkaa sekä joustavat ja monipuoliset työskentelymahdollisuudet. Ja mikä parasta, saat kilpailukykyisen palkan (kaupan tes, C1-taso) ja Suomen monipuolisimmat S-ryhmän henkilöstöedut, joihin voit tutustua tarkemmin täällä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Jos sinulla on jo kokemusta myyjän ja/tai vartijan tehtävistä, tässä on sinulle loistava mahdollisuus päästä hyödyntämään ja laajentamaan osaamistasi. Järjestämme tarvittavat koulutukset yhteistyökumppanimme kanssa. Katsomme eduksi, jos sinulla on jo vartijakortti ja aiempaa kokemusta kaupan tai turvallisuusalan tehtävistä.

Oheisesta linkistä voit käydä kurkkaamassa, mitä Reilan turvamyyjä Teemu kertoo työstään https://www.youtube.com/watch?v=lzE1EUE4ldg

Lähde: sok.fi

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin