Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Isännöitsijä

Reim Lohja Oy Lohja

Hei teknisen isännöinnin ammattilainen! Onko Sinulla useamman vuoden kokemus asunto-osakeyhtiöiden korjaushankkeiden valvonnasta ja ylläpidosta? Oletko asiakaspalveluhenkinen, hyvät neuvottelutaidot ja yhteistyötaidot omaava osaaja?

Reim Lohja Oy etsii TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Toimit Lohjan ja lähikuntien alueella kiinteistöjen ylläpidon ja teknisten palvelujen parissa. Hoidat kiinteistöjen korjaushankkeita ja niiden valvontaa.

Kykenet toimimaan ennakoivasti ja olet kiinnostunut sekä itsesi että työsi kehittämisestä. Sinulla on hyvät viestintätaidot, teet mielelläsi kirjallisia tehtäviä ja hallitset myös raportoinnin. Olet positiivinen tiimipelaaja, joka nauttii työskentelystä myös muutoksien keskellä. Sinulta toivotaan kokemusta teknisenä isännöitsijänä toimimisesta, projektijohtamisesta sekä asunto-osakeyhtiöiden korjausrakentamishankkeista.

Sopiva pohjakoulutuksesi on rakentamisen tai talotekniikan alueelta tai jokin alan ammattitutkinto (IAT, ITS tai AIT). Kokemus Tampuuri- toiminnanohjausjärjestelmästä on eduksesi.

Reim Lohja Oy on perustettu vuonna 1994 ja kuuluu Reim-konserniin. Isännöinnissämme on yhteensä noin 180 kohdetta (asuin-, liike-, huolto- ja lämpöyhtiöitä ). Asiakasyhtiöiden liikevaihto on noin 25 milj. euroa vuodessa ja taseiden loppusummat yhteensä noin 330 milj. euroa.

Sinulle on tarjolla itsenäinen, mielenkiintoinen ja vakituinen tehtävä sekä kilpailukykyinen palkkaus vakavaraisessa yrityksessä. Työstään innostunut ammattilaisten tiimi odottaa Sinua joukkoonsa!

Lisätietoja tehtävästä antaa 18.7.2020 saakka Rauno Salonen p. 044 355 6920.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 30.7.2020 mennessä sähköpostilla rauno.salonen@reim.fi.
WWW-osoitehttp://reim.fi
YhteystiedotToimitusjohtaja Rauno Salonen, Puh: (019) 3203360, rauno.salonen@reim.fi
Työpaikan osoiteLaurinkatu 48 B, 08100 LOHJA
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.07.2020 klo 23:59
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391456

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin