Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Putkistosuunnittelija

Rejlers Finland Oy Vantaa

Liity joukkoomme ja tule suunnittelemaan teollisuuden uudistuvia ratkaisuja ja asiakkaillemme alan uusinta uutta. Meitä rautaisia kone- ja tehdastekniikan asiantuntijoita sekä loistavia sähkö-, instrumentointi- ja automaatiosuunnittelun ammattilaisia on Suomessa jo lähes 340. Työskentelemme 19 paikkakunnalla ympäri maata ja rakennamme tulevaisuuden teollisuutta.

Voimakkaan kasvun myötä tarvitsemme lisää osaajia tiimiimme.Haemme

Putkistosuunnittelijaa
kone- ja tehdastekniikan suunnitteluryhmäämme Vantaan toimipisteeseen.Suunnittelutaustaa sinulla on vähintään viisi vuotta. Työntekijänä olet ratkaisukeskeinen ja reipas. Osaat hahmottaa erilaisia kokonaisuuksia ja teet työsi aina tunnollisesti ja huolella. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja lisäksi kykenet myös kommunikoimaan englanniksi.Vaatimukset:


. Tehtävään soveltuva koulutus
. Vähintään 5 vuotta aikaisempaa työkokemusta alalta
. Ratkaisukeskeinen ja reipas työote
. Sujuva suomen kielen taito ja hyvä englanti


Tarjoamme sinulle:


. Omien kykyjesi mukaisia mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä
. Nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
. Osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuen
. Urakehitysmahdollisuuden vahvasti kasvavassa konsernissa
. Kilpailukykyiset edut

Jos kaipaat uusia haasteita ja haluat tuoda panoksesi kasvavaan ja kehittyvään organisaatioomme, olet etsimämme henkilö.Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi kotisivujemme kautta osoitteessa www.rejlers.fi/tyopaikat 30.6.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme palkkauksen heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Marko Ahvenainen 050 402 1878, marko.ahvenainen@rejlers.fi
Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina.

Yli 700 työntekijäämme työskentelevät Suomessa 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.
WWW-osoitehttp://www.rejlers.fi
YhteystiedotMarko Ahvenainen
suunnittelupäällikkö
050 402 1878,
marko.ahvenainen@rejlers.fi
Työpaikan osoite01650 VANTAA
PalkkausSopimuksen mukaan.
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.06.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.rejlers.fi/Ura_meilla/Avoimet-tyopaikat/Avoimet-tyopaikat-Rejlersilla/?rmpage=job&rmjob=1699
Ilmoitus jätetty22.05.2019
Ilmoitusnumero9974588
Työnantajan viite7951699

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

27 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin