Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palveluvartija

Rekla Oy, Rekla turvallisuuspalvelut Pääkaupunkiseutu

Rekla Oy laajentaa toimintaansa turvallisuuspalveluissa. Haemme nyt pääkaupunkiseudulle HOK-Elannon Prismoihin palveluvartijoita.

Palveluvartijan tehtävässä olet avainpeluri turvallisen kaupassa asioinnin, viihtyvyyden ja sujuvan arjen varmistamiseksi. Osana tiivistä työyhteisöä olet hyväntuulinen, palveluhenkinen ja aina valmiina. Sinulle turvallisuus ja positiivinen asiakaskokemus ovat sydämen asioita. Haemme tehtävään turvallisuusalan ammattilaisia. Toivomme, että sinulla on ennakkoluuloton, uudistushaluinen ja positiivinen asenne niin työtä, työkavereita kuin asiakkaitakin kohtaan. Toivomme myös, että sinulla on jo vartijakortti, mutta tarvittaessa järjestämme vartijakoulutuksen yhteistyökumppanimme kanssa.

Rekla Oy on SOK:n tytäryritys, joka tarjoaa S-ryhmän yrityksille niiden tarpeita vastaavat käteisrahahuollon ratkaisut sekä valituilla toimialueilla myös kaupan turvallisuuden kokonaisratkaisut. Reklassa pienen yrityksen nopeus ja ketteryys yhdistyvät ison yrityksen etuihin. Meiltä saat kilpailukykyisen palkan, Suomen kattavimmat S-ryhmän henkilöstöedut, mukavat ja osaavat työkaverit sekä joustavat ja monipuoliset työskentelymahdollisuudet. Katso lisää henkilöstöeduista täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Pistä hakemusta tulemaan ja liity mukaan kasvavaan turvallisuuspalveluiden yhteisöön. Auta meitä ja asiakkaitamme onnistumaan. Meillä pääset myös vaikuttamaan omaan työhösi. Tarjolla on sekä koko- että osa-aikaista työtä monipuolisessa ja vastuullisessa tehtäväkentässä. Työskentelyn aloituksesta voimme sopia joustavasti. Huomioithan, että Rekla Oy on savuton työpaikka.

Lähde: sok.fi

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin