Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Seifi - turvamyyjä

Rekla Oy, Rekla turvallisuuspalvelut Pääkaupunkiseutu

Rekla Oy on käynnistänyt aivan uudenlaisen turvallisuusalan liiketoiminnan, jota laajennetaan jatkuvasti. Nyt haemme pääkaupunkiseudulle HOK-Elannon myymälöihin turvamyyjiä eli Seifejä.

MIKÄ ON SEIFI?
Seifi on uuden ajan asiakaspalvelun ammattilainen, turvaava myyjä, työkavereiden ja asiakkaiden mielenrauhanturvaaja. Seifinä pääset työskentelemään monipuolisesti myymälän eri tehtävissä. Lisäksi ylläpidät ja varmistat asiakkaiden ja koko työympäristön turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Olet merkittävä osa myymälän työyhteisöä.

Rekla Oy on SOK:n tytäryritys, joka tarjoaa S-ryhmän yrityksille niiden tarpeita vastaavat käteisrahahuollon ratkaisut sekä valituilla toimialueilla myös kaupan turvallisuuden kokonaisratkaisut. Reklassa pienen yrityksen nopeus ja ketteryys yhdistyvät ison yrityksen etuihin. Meiltä saat kilpailukykyisen palkan, Suomen kattavimmat S-ryhmän henkilöstöedut, mukavat ja osaavat työkaverit sekä joustavat ja monipuoliset työskentelymahdollisuudet. Katso lisää henkilöstöeduista täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Tehtävä voi myös avata sinulle kokonaan uusia uramahdollisuuksia S-ryhmässä.

Tule mukaan kasvavaan turvallisuuspalveluiden yhteisöön ja auta meitä ja asiakkaitamme onnistumaan. Meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi. Tarjolla on sekä koko- että osa-aikaista työtä monipuolisessa ja vastuullisessa tehtäväkentässä. Työskentelyn aloituksesta voimme sopia joustavasti. Huomioithan, että Rekla Oy on savuton työpaikka.

Seifin tehtäviin haemme kaupan- ja/tai turvallisuusalan ammattilaisia, joille asiakaspalvelu on sydämen asia. Toivomme, että sinulla ennakkoluuloton ja uudistushaluinen positiivinen asenne niin työtä, työkavereita kuin asiakkaitakin kohtaan. Toivomme myös, että sinulla on jo vartijakortti, mutta tarvittaessa järjestämme vartijakoulutuksen yhteistyökumppanimme kanssa. Joten pistähän hakemusta tulemaan.

Lähde: sok.fi

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin