Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ratkaisumyyjä/tietoliikenne: Rekrykoulutus

Rekryovi Oy Teerinen

Ratkaisumyyjä b-to-b / Tietoliikennealan yritys

Etsimme lisävahvistusta It-/viestintäalan asiakkuuksien b-to-b myyntiin. Omaat kyvyn kuunnella asiakasta ja intoa sen pohjalta tarjota ratkaisuja asiakkaan tarpeeseen. Olet riittävän pitkäjännitteinen, sillä myyntiprosessi muuntautuu asiakkaan mukaan. Emme etsi "luukuttavaa myyntitykkiä" vaan systemaattisesti asiakassuhteita rakentavaa osaajaa joka kykenee toimimaan b-to-b uusasiakaskentässä yritysjohdon tasolla. Sinulla on joko tekninen ja/tai kaupallinen koulutus (esim. amk) ja työkokemusta. Kiinnostus it-alaan on eduksi, mutta kaikki on opittavissa. Tähtäimenä on vakituinen, itsenäinen ratkaisumyyjän rooli, jossa on suunnitelmalliset myyntitavoitteet ja hyvät edut. Toimialueena on koko Suomi eli pidät liikkuvasta työstä.
WWW-osoitehttp://www.liikehanke.fi
YhteystiedotAnu Haveri, 050-3200443, anu.haveri@liikehanke.fi
Työpaikan osoiteTyö useassa osoitteessa tai etätyö
PalkkausRekrykoulutus/työvoimakoulutus
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa30.09.2019
Työaikakokoaikatyö, Rekrykoulutus/työvoimakoulutus
Työn kesto3 - 6 kk, 110 päivää 9.3.2020 saakka perehdytys
Jätä hakemusHae tätä paikkaa: www.liikehanke.fi
LIIKEhanke® on korkeakoulutetuille ja toimihenkilöille keino löytää uusi ura alueen kasvuyrityksistä. Keskeinen tavoite: pysyvän työsuhteen syntyminen. Kesto 110 päivää, painottuu yritystyöskentelyyn (75% ajasta). Sopii DI, insinööri, KTM, tradenomi, FM ym. tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille, paluumuuttajille, alanvaihtajille.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.liikehanke.fi
Ilmoitus jätetty22.08.2019
Ilmoitusnumero10071314

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

32 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin