Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Logistiikkasihteeri

Rekrytointipalvelu Sihti Oy Hämeenlinna

Haemme asiakkaallemme, Tammer Brands Oy:lle logistiikka-koordinaattoria pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 30 000 m2:n moderni logistiikkakeskus sijaitsee Hämeenlinnan moreenin teollisuusalueella.

Logistiikka-koordinaattorin toimenkuva on monipuolinen ja sisältää erilaisia logistiikan tehtäviä. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostilla, sekä asiakastilauksien hallintaan liittyviä työtehtäviä.

Työ tapahtuu arkisin 8-16 välillä Hämeenlinnan moreenissa sijaitsevassa logistiikkakeskuksessa. Työssä arvostetaan joustavuutta työaikojen suhteen. Työhön etsitään pitkäaikaista työntekijää, jolla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa toukokuun alussa.

Jos sinulla on ongelmanratkaisukykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä, osaat toimia rajapinnassa asiakkaiden että asiakasliikkeiden kanssa, sekä olet huumorintajuinen ja tulet tiimissä hyvin toimeen, saatat olla etsimämme henkilö.

Tietojärjestelmät ovat sinulle tuttuja ja osaat tavallisimmat MS Office ohjelmat. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii sujuvaa suomen ja englannin kielen, suullista ja kirjallista osaamista. Logistiikan tai vastaavan alan koulutus tai kokemus katsotaan eduksi.

Jos tunnistit näistä itsesi, hae heti, sillä paikka täytetään heti, oikean henkilön löydyttyä, kuitenkin viimeistään toukokuun alussa. Hae paikkaa www.sihti.fi sivujen kautta!
WWW-osoitehttp://www.sihti.fi
YhteystiedotSalla Helminen, 0404513518, salla.helminen@adecco.fi
Työpaikan osoiteVankanlähde 7, 13100 HÄMEENLINNA
PalkkausTes/sopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaa06.05.2019, sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk, Mahdollisuus pidempään
Haku päättyy06.05.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sihti.fi/veeti/yritys/paikka/10716
Ilmoitus jätetty15.04.2019
Ilmoitusnumero9930373

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin