Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiakaspalveluinsinööri/-päällikkö, Rakmaster Oy

Rekrytointitalli Oy Helsinki

Rakmaster Oy on linjasaneerauksiin, huoneisto-, kylpyhuoneremontointiin ja korjausrakentamiseen erikoistunut perheyritys. Asiakkaitamme ovat yksityiset, yritykset ja yhteisöt. Olemme kasvaneet tasaisesti yhdeksi kokeneimmaksi ja monitaitoisimmaksi alan yritykseksi pääkaupunkiseudulla. Toimialueemme on pääkaupunkiseutu. Rakmaster Oy:lle on tunnusomaista joustavuus, työnjohdon tavoitettavuus, tehokkuus, parhaiden rakenneratkaisujen löytäminen ja palveluhenkisyys. Meistä voit lukea lisää osoitteessa www.rakmaster.fi.

Nykyisen asiakaspalveluinsinöörimme siirtyessä muihin tehtäviin yrityksemme sisällä, haemme joukkoomme alastamme kiinnostunutta ja innokasta asiakaspalveluinsinööriä/-päällikköä. Tulet toimimaan yrityksemme edustajana ja äänitorvena linjasaneerauskohteissamme.

Tärkeimpänä tehtävänäsi tulee olemaan huolenpito asiakkaistamme, lisäksi hoidat muun muassa sujuvasti viestintää, teet huoneistokortteja ja huolehdit hoitamiesi kohteiden osakaslaskutuksesta. Asiantuntijuudellasi osaat hoitaa asukas- ja muut sidosryhmäkeskustelut saumattomasti. Mielenkiintojesi ja kykyjesi mukaan pääset tekemään myös urakkalaskentaa sekä toimimaan avustavissa työnjohdollisissa tehtävissä työmaillamme.

Kohteemme ovat vaihtelevia ja sisältää monipuolisia asiakaskohtaamisia. Etsimme siis henkilöä, joka osaa ohjata omaa työtään ja toimia vastuullisesti.

Mitä odotamme sopivalta hakijalta?

-Hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
-Ongelmanratkaisukykyä ja neuvottelutaitoja
-Rakennusalan tai insinöörin koulutus

Mitä tarjoamme sinulle?

-Monipuolisen työnkuvan
-Mahdollisuuden kasvuun ja kehittymiseen
-Paikan perheyrityksessä, jossa työurat ovat olleet pitkiä ja porukassa hyvä henki
-Kilpailukykyisen palkkauksen ja autoedun
-Hyvän sijainnin Helsingin Hakaniemessä

Tässä olisi oiva tilaisuus esimerkiksi vastavalmistuneelle ja kunnianhimoiselle tekijälle. Kuulisimme sinusta mielellämme. Laita hakemus pian, työsuhteen voimme aloittaa vuodenvaihteessa.

Rekrytoinnin alkuvaihetta Rakmaster Oy:n kanssa hoitaa rekrytointikonsultti Elina Liikka Rekrytointitallista. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://rekrytointitalli.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=68. Hakuaika on auki 15.12.2019 asti. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Elina Liikka ma-pe klo 10-16 numerossa 040 1612474 tai elina.liikka@rekrytointitalli.fi
WWW-osoitehttp://www.rekrytointitalli.fi
YhteystiedotElina Liikka Puh. 040 1612474 tai elina.liikka@rekrytointitalli.fi
Työpaikan osoiteSäästöpankinranta 8 B, 00530 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.12.2019 klo 23:59
Jätä hakemushttps://rekrytointitalli.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=68
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekrytointitalli.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=68
Ilmoitus jätetty22.11.2019
Ilmoitusnumero10176062

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin