Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ravintolatyöntekijä

Restaflow Oy Pieksämäki

Tartu herkulliseen tilaisuuteen!
Hesburger Pieksämäki etsii nyt RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ VAKITUISEEN OSA-AIKAISEEN työsuhteeseen.
Katso ravintolan tiedot: https://www.hesburger.fi/ravintolat?tid=161
-Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.
-Työ alkaa heti
-Työtunteja on tarjolla 10-60 h/3 viikkoa, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa.
-Työ on vuorotyötä.
-Työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin.
-Etsimämme työntekijä on TÄYSI-IKÄINEN/PIAN TÄYSI-IKÄINEN.
-Ravintolassa työskennellään jonkin verran myös yksinään.

Hesburgerilla tehdään töitä hymyssä suin ja tiimissä - siksi odotamme hakijoilta positiivista asennetta ja tiimihenkeä. Halu oppia uutta sekä valmius palvella asiakkaitamme ystävällisesti ja iloisesti kuuluvat myös hakijan valttikortteihin.
Työntekijän tehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, ruuan valmistus, ravintolan siisteydestä huolehtiminen ja myöhemmin esimerkiksi ravintolan omavalvonnan toteuttamiseen osallistuminen.

Tehdään yhdessä sinusta Iloisen Palvelun Ammattilainen!
Voit hakea meille töihin, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa työkokemusta. Mukavat ja pätevät esimiehet kouluttavat sinut Hesburger-työhön ja työskentelevät tiimin tukena jokaisessa työvuorossa. Voit suorittaa myös elintarvikelainsäädännön edellyttämän hygieniapassin kauttamme. Kenties tulevaisuudessa sinäkin koulutat uusia työntekijöitä, sillä Hesburgerilla voit edetä urallasi vaikkapa vuoro- tai ravintolapäälliköksi.
Palkkauksemme on vähintään Matkailu- ja Ravintolapalveluiden (MaRa) työehtosopimuksen mukainen. Lisäksi palkitsemme työntekijöitämme hyvistä suorituksista. Työajat ovat joustavia ja työ on vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevia työsuhteita yhdessä sovitulla tuntimäärällä.

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy jo yhdeksästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, Saksasta, Ukrainasta, Bulgariasta ja Valko-Venäjältä. Ketjun ravintoloissa työskentelee noin 8000 henkilöä. Vuonna 2020 Hesburger-ketjun verollinen myynti oli noin 324 miljoonaa euroa, josta Suomen ravintoloiden osuus oli 217 miljoonaa euroa.
Tavoitteemme on olla alan paras työpaikka Suomessa. Työntekijämme ovat tutkitusti tyytyväisiä ja vastuullisuus kaikessa toiminnassamme on meille tärkeää. Olemme suomalainen perheyritys. Koulutamme työntekijöitämme sekä omissa sisäisissä koulutuksissa että tutkintoihin johtavilla oppisopimuskoulutuksilla ja panostamme monin tavoin työhyvinvointiin, esim. tarjoamalla työntekijöillemme ePassin.
Tule mukaan tekemään hyvää työtä hyvällä maulla!
Kiinnostuitko? Kurkista täällä heseläisten työpäiviin: https://www.hesburger.fi/toihin-hesburgeriin

Lisätiedot: Kaisa Ilmoniemi, 040-4305656, kaisa.ilmoniemi@hesburger.fi
WWW-osoitehttp://www.hesburger.fi
YhteystiedotKaisa Ilmoniemi 050 4305656, kaisa.ilmoniemi@hesburger.fi
Työpaikan osoite76100 PIEKSÄMÄKI
PalkkausTES MaRa
Työ alkaaheti/sopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy25.01.2021
Jätä hakemusHakemukset ravintolapäällikkö Kaisa Ilmoniemi, 050 4305656, kaisa.ilmoniemi@hesburger.fi
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579254

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin