Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vuoropäällikköharjoittelija/Vuoropäällikkö

Restaflow Oy Pieksämäki

Haemme Pieksämäen Hesburgerille vuoropäällikköharjoittelijaa/Vuoropäällikköä.

Sinun tulee olla tunnollinen, joustava, luotettava ja ennen kaikkea jämäkkä työntekijä.
Odotamme sinulta esimiestaitoja, paineensietokykyä ja palveluhenkisyyttä.
Työtä on kaikkina ravintolan aukioloaikoina pääasiallisesti iltaisin ja viikonloppuisin. Aikaisempi esimieskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi.

Vuoropäällikkö toimii vuoronsa esimiehenä ja johtaa vuoron toimintaa. Hän kehittää henkilöstöosaamista ja vastaa vuoronsa työturvallisuudesta sekä huolehtii vuoronsa tuloksellisuudesta, rahaliikenteestä sekä varastotoiminnoista.
Tehdään yhdessä sinusta Iloisen Palvelun Ammattilainen!
Voit hakea meille töihin, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa työkokemusta. Mukavat ja pätevät esimiehet kouluttavat sinut Hesburger-työhön ja työskentelevät tiimin tukena jokaisessa työvuorossa. Voit suorittaa myös elintarvikelainsäädännön edellyttämän hygieniapassin kauttamme. Kenties tulevaisuudessa sinäkin koulutat uusia työntekijöitä, sillä Hesburgerilla voit edetä urallasi vaikkapa vuoro- tai ravintolapäälliköksi.
Palkkauksemme on vähintään Matkailu- ja Ravintolapalveluiden (MaRa) työehtosopimuksen mukainen. Lisäksi palkitsemme työntekijöitämme hyvistä suorituksista. Työajat ovat joustavia ja työ on vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevia työsuhteita yhdessä sovitulla tuntimäärällä.

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy jo yhdeksästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, Saksasta, Ukrainasta, Bulgariasta ja Valko-Venäjältä. Ketjun ravintoloissa työskentelee noin 8000 henkilöä. Vuonna 2020 Hesburger-ketjun verollinen myynti oli noin 324 miljoonaa euroa, josta Suomen ravintoloiden osuus oli 217 miljoonaa euroa.
Tavoitteemme on olla alan paras työpaikka Suomessa. Työntekijämme ovat tutkitusti tyytyväisiä ja vastuullisuus kaikessa toiminnassamme on meille tärkeää. Olemme suomalainen perheyritys. Koulutamme työntekijöitämme sekä omissa sisäisissä koulutuksissa että tutkintoihin johtavilla oppisopimuskoulutuksilla ja panostamme monin tavoin työhyvinvointiin, esim. tarjoamalla työntekijöillemme ePassin.
Tule mukaan tekemään hyvää työtä hyvällä maulla!
Kiinnostuitko? Kurkista täällä heseläisten työpäiviin: https://www.hesburger.fi/toihin-hesburgeriin

Lisätiedot: Kaisa Ilmoniemi, 040-4305656, kaisa.ilmoniemi@hesburger.fi
WWW-osoitehttp://www.hesburger.fi
YhteystiedotKaisa Ilmoniemi 050 4305656, kaisa.ilmoniemi@hesburger.fi
Työpaikan osoiteKeskuskatu 13, 76100 PIEKSÄMÄKI
PalkkausMara TES
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy25.01.2021
Jätä hakemusHakemukset ravintolapäällikkö Kaisa Ilmoniemi, 050 4305656, kaisa.ilmoniemi@hesburger.fi
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579258

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

2 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin