Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Logistiikkatyöntekijä

Rexel Finland Oy Hyvinkää

Sopisiko sinulle osa-aikatyö?

Haemme talvikaudelle sekä keväälle 2021 LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ Hyvinkään Sahanmäen teollisuusalueen logistiikkakeskukseemme.

Logistiikkatyöntekijän tehtäviin kuuluvat mm. erilaiset sähkö- ja teollisuustarvikkeiden keräily- ja hyllytystehtävät, tavaran vastaanotto tai lähettäminen.

Työaika sijoittuu aikavälille ma-pe 8:00-22:00, työ on kuitenkin pääsääntöisesti iltapäivä-/ iltapainoitteista. Työvuorojen pituus vaihtelee 4-8 tunnin välillä. Tarjottu työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava, joka on joustava sekä työntekijälle että työnantajalle, sopien hyvin esimerkiksi opiskelijoille. Omalla osaamisella ja asenteella pystyt vaikuttamaan työvuorojen määrään. Palkkaus kaupan työehtosopimuksen mukaisesti.

Toivomme sinulta ennen kaikkea reipasta asennetta, halua oppia sekä tarkkuutta ja nopeutta. Aikaisempaa varastokokemusta et välttämättä tarvitse. Perehdytysjaksomme on noin 2-3 viikkoa, jolloin toivomme, että voit tehdä mahdollisimman paljon vuoroja.

Miksi Rexelille? Koska meillä on loistava työporukka ja meillä viihdytään. Huolehdimme työntekijöistämme, heidän perehdytyksestä sekä työturvallisuudesta. Kurkkaa Maijan video varastoltamme täältä: https://www.youtube.com/watch?v=Rxq6XSQcWjo&feature=youtu.be


Haluatko liittyä meidän joukkueeseen? Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian vaikkakin hakuaika päättyy vasta 31.1.2021, koska teemme haastatteluja ja palkkauksia hakuajalla. Hakemuslomakkeessa on mukana videokysymys, johon vastaaminen on toivottavaa, mutta ei pakollista. Videoon pystyt vastaamaan myös älypuhelimella.

Rexel Finland Oy tuo sähköalan tuotteet ja palvelut ammattilaisille - ihmiseltä ihmiselle. Olemme lähellä ja saatavilla 24/7. Myymälämme ja asiantuntevat myyjämme palvelevat sinua ympäri Suomen.

Rexel on helppo ja luotettava kumppani asioida kaikissa tilanteissa. Laaja valikoimamme tuotteita, innovatiivisia palveluita sekä tehokas ja toimiva logistiikka tekevät arjestasi helpompaa. Asiakassuhteet ovat meille tärkeitä, siksi kuuntelemme, opimme historiasta ja panostamme tulevaisuuteen. Tervetuloa asioimaan Rexelille - täyden palvelun sähkötukkukauppaasi!

Lisätietoja ja yhteystietomme löydät osoitteesta www.rexel.fi
WWW-osoitehttp://www.rexel.fi
YhteystiedotRekrytointipäällikkö Kirsi Kääriä, Puh: +358505093395, kirsi.kaaria@rexel.fi
Työpaikan osoiteVarastokatu 9, 05800 HYVINKÄÄ
PalkkausKaupan varasto tes
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy31.01.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.recright.com/careers/fi/rexel-finland-oy/osa-aikaisia-logistiikkatyontekijoita-5faaf4a9443b686eddb67aa6
Ilmoitus jätetty15.11.2020
Ilmoitusnumero10520275

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

73 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin