Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

CNC-Koneistaja

Richter Karhula Oy Kotka

Richter Karhula Oy on Kotkassa toimiva perinteikäs ja vakaasti kasvava konepaja, jonka erikoisalana on uusien telojen valmistaminen sekä telojen ja pumppujen huolto paperi-, kartonki ja selluteollisuudelle, sekä kotimaahan että vientiin.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen CNC koneistajia vahvistamaan nykyistä tiimiämme.

Odotamme sinulta ammattitaitoista, luotettavaa, oma-aloitteista ja joustavaa työtapaa, tiimityöskentelytaitoa, motivaatiota ja innokkuutta ammattitaidon jatkuvaan pitkäaikaiseen kehittämiseen ja uuden oppimiseen. Paperikoneiden tuntemus sekä Englannin ja muiden kielien taito on etu, mutta ne eivät ole välttämättömiä.

Tarjoamme monipuolisen ja laajan työskentelykentän, mukavan työyhteisön yhdessä muiden ammattitaitoisten ja kokeneiden kollegoiden kanssa, sekä mahdollisuuden kehittää omia taitojasi vaativien projektien yhteydessä ammattitaitoasi vastaavalla kilpailukykyisellä palkalla.

Lähetäthän vapaamuotoisen kirjallisen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostiosoitteeseen: office@richterkarhula.fi ,viimeistään 9.8.2020 mennessä.
YhteystiedotLange Christoph, office@richterkarhula.fi
Työpaikan osoiteKehätie 20, 48600 KOTKA
Palkkaussopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy09.08.2020 klo 16:00
Jätä hakemusoffice@richterkarhula.fi
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396144

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

27 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin