Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vartija

Rikosseuraamuslaitos Vaala

TYÖPAIKAN ESITTELY
Rikosseuraamuslaitos tekee vaikuttavaa, luotettavaa ja merkityksellistä työtä yhteiskunnan turvallisuuden hyväksi. Oikeusministeriön hallinnonalaan kuuluva Rikosseuraamuslaitos vastaa tutkintavankeuden toimeenpanosta sekä yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpanosta.

Ydintoimintojen toteuttamista varten Suomi on jaettu kolmeen rikosseuraamusalueeseen, joihin kuuluu yhteensä 26 vankilaa ja 14 yhdyskuntaseuraamustoimistoa. Lisäksi Rikosseuraamuslaitoksessa on kolme valtakunnallista yksikköä.

Työpaikan tiedot: Pelson vankila PL 1 (Linnantie 101) 92810 Pelsonsuo

TEHTÄVÄN KUVAUS
Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalueen tehtävänä on ylläpitää laillista yhdyskuntaseuraamusten, vankeusrangaistusten ja sakon muuntorangaistusten täytäntöönpanoa sekä huolehtia tutkintavankeuden toimeenpanosta ja muusta rangaistusten täytäntöönpanosta. Rikosseuraamusalue muodostuu aluekeskuksesta, arviointikeskuksesta, 12 vankilasta, 7 yhdyskuntaseuraamustoimistosta ja kahdesta vapauttamisyksiköstä.

Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalueella on haettavana Pelson vankilan vartijan virka koiranohjaajan tehtäviin. Virka täytetään 1.9.2020 lukien tai sopimuksen mukaan.

Pelson vankila on 80-paikkainen suljettu vankila miesvangeille.


Koiranohjaajana toimivan vartijan tehtävänä on suorittaa päätoimisesti huumausainevalvontaa hallinnassaan olevan Rikosseuraamuslaitoksen koiran kanssa johtajan hyväksymän toimintasuunnitelman mukaisesti.

Koiranohjaaja toimii osana Pelson vankilan tarkastus- ja turvallisuusryhmää sekä Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalueen huumausainekoiraryhmää. Tässä tehtävässään koiranohjaaja antaa tarvittaessa virka-apua muille viranomaisille sekä Rikosseuraamuslaitoksen yksiköille vankilan johtajan tai hänen määräämänsä turvallisuudesta vastaavan virkamiehen ohjeiden mukaisesti.

Koiranohjaaja vastaa hallinnassaan olevan huumausainekoiran koulutuksesta, ohjaamisesta ja hyvinvoinnista, ylläpitää ja kehittää ammattitaitoaan ja osallistuu vuosittain järjestettävään jatkokoulutukseen sekä tasokokeisiin.

Koiranohjaaja suorittaa valvontaa ja tilatarkastuksia huumausainekoiran kanssa koko vankilan alueella sekä osallistuu tiedonhankintaan ja kehittää tarkastustoimintaa yhdessä turvallisuudesta vastaavan apulaisjohtajan, turvallisuudesta vastaavien rikosseuraamusesimiesten ja vartijoiden kanssa.

Koiranohjaaja sijaistaa tarvittaessa vartijoita sekä suorittaa muut tehtävänkuvaan kuuluvat sekä vankilan johdon ja rikosseuraamusesimiesten erikseen määräämät tehtävät.


VAATIMUKSET
Koiranohjaajalta edellytetään vastuuntuntoa, pitkäaikaista sitoutumista tehtävään ja kykyä eläimen kanssa toimimiseen.
Virkaa täytettäessä kiinnitetään erityistä huomiota yhteistyökykyyn, hyviin vuorovaikutustaitoihin, oma-aloitteisuuteen sekä aktiiviseen ja kehittävään työskentelytapaan. Odotamme hakijalta sitoutumista rikosseuraamusalan ja yksikön tavoitteisiin sekä koulutusmyönteisyyttä. Odotamme kokemusta ja halua osallistua moniammatilliseen tiimityöhön ja viranomaisyhteistyöhön. Varsinaisen koiratoiminnan lisäksi valituksi tulevalta henkilöltä edellytetään monipuolista käytettävyyttä vankilan eri toimipisteissä.
Ajokortti on koiranohjaajan työtehtävissä välttämätön. Koiranohjaajalla on työtehtävissä, virkamatkoilla ja koulutuksessa käytössään virka-auto. Julkisen liikenteen vuorojen puuttuessa mahdollisuus oman auton käyttöön on käytännössä työpaikalle pääsemiseksi välttämätöntä.

Luemme eduksi kokemuksen tarkastus- ja turvallisuustehtävissä toimimisesta tai -koulutuksesta sekä aiemmasta koiraharrastuksesta.
Kelpoisuusvaatimuksena vartijan virkaan on vankeinhoitoalan ammatillinen tutkinto tai soveltuva korkeakoulututkinto (asetus 1739/2015).
Kielitaitoa koskevat vaatimukset
Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suomi - Suullinen: Hyvä, Kirjallinen: Hyvä

Vartijan viran tehtäväkohtainen palkkaus sijoittuu vaativuustasolle 6V (1920,58 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanosaa enintään 36 % ja kokemusosaa enintään 12 %. Viran tehtäväkohtainen palkkaus nousee vaativuustasolle 7V (1976,24 €/kk), kun koira annetaan koiranohjaajan hoitoon.
Koiranohjaajalle maksetaan tarvike- ja ruokakorvausta sekä lisä koiran hoidosta ja kouluttamisesta erillisen sopimuksen mukaisesti.
Työnantaja tukee kouluttautumista ja ruokailua.
Laaja työterveyshuolto.
Kulttuuri/liikuntasetelit.


Virka täytetään 1.9.2020 lukien tai sopimuksen mukaan.
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Virkaan valitulle voidaan asettaa enintään 6 kk:n koeaika.

Rikosseuraamuslaitoksen virkaa täytettäessä kiinnitetään erityistä huomiota hakijan henkilökohtaiseen sopivuuteen rikosseuraamusalan tehtäviin (asetus 1739/2015).

Voit hakea tätä tehtävää myös toimittamalla hakemuksesi osoitteeseen: Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalue, aluekeskus, PL 273, 70101 Kuopio.

ID: 25-518-2020
YhteystiedotNina Karppinen , Apulaisjohtaja, 050 576 7712, nina.karppinen@om.fi
Pertti Reiman, Johtaja, 050 337 0208 , pertti.reiman@om.fi
Työpaikan osoite92810 PELSONSUO
Työ alkaa01.09.2020, Virka täytetään 1.9.2020 lukien tai sopi
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakinainen.
Haku päättyy24.07.2020 klo 16:15
Jätä hakemusVoit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalue PL 273 (Asemakatu 2) 70101 Kuopio
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=afd6cc51-0a4c-4b59-87b4-a6aedbcddbe4&publishCode=TE
Ilmoitus jätetty26.06.2020
Ilmoitusnumero10385260
Työnantajan viite68922

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

39 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin