Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Muu sosiaalialan ohjaaja ja neuvoja

Ristijärven 4H-yhdistys Ristijärvi

Ristijärven 4H-yhdistys hakee VÄKKEÄ - Välityömarkkinoiden kehittämishankkeelle kokoaikaista työhönvalmentajaa. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2019 saakka. Mahdollisuus jatkoon 31.8.2020 saakka. Työssä voit aloittaa 25.11.2019 tai sopimuksen mukaan.
Hankkeessa luodaan toimintamalli ja rakenteet palvelukokonaisuuksista välityömarkkinoille, joiden avulla kolmannen sektorin toimijat pystyvät työllistämään pitkäaikaistyöttömiä sekä ohjaamaan ja valmentamaan heitä työmarkkinoilla oleviin tehtäviin ja koulutuksiin. Hanketta toteutetaan Hyrynsalmella, Kuhmossa, Paltamossa, Puolangalla, Ristijärvellä, Sotkamossa ja Suomussalmella.
Työhönvalmentaja vastaa välityömarkkinoiden rakenteiden kehittämisestä ja toimivuudesta sekä toimii työllistettyjen yksilö- ja ryhmäohjaajina. Työhönvalmentaja ohjaa lisäksi työyhteisöjä työelämän pelisääntöjen kehittämisessä.
Toivomme työhönvalmentajalta soveltuvaa tutkintoa, itsenäistä, aktiivista työotetta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sujuvia tietoteknisiä valmiuksia, joustavuutta työajoissa, sillä työhön sisältyy jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä sekä valmiutta käyttää omaa autoa.
Tarjoamme mielenkiintoisen työn sekä näköalapaikan alueen työllisyydenhoitoon sekä mahdollisuuden vaikuttaa yhteisten toimintatapojen luomiseen sekä osaamisen kehittymiseen.
Työhönvalmentajan toimipiste sijaitsee Paltamon ja Puolangan alueella mutta tarvittaessa myös Sotkamossa ja Kuhmossa.
Työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta.
Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Annikki Hyttinen puh. 044 3527925 tai annikki.hyttinen@ 4h.fi. Toimita hakemus ja cv sähköpostitse torstaina 21.11.2019 mennessä osoitteeseen annikki.hyttinen@4h.fi
Suomen 4H-liitto on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista yli 200 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä.
WWW-osoitehttp://ristijarvi4h.fi
YhteystiedotAnnikki Hyttinen, toiminnanjohtaja, Puh: 0443527925, ristijarvi@4h.fi
Työpaikan osoiteHaavistontie 3, 88400 RISTIJÄRVI
PalkkausNeuvonta -alan Tes
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa25.11.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto11 pv - 1 kk, mahdollisuus jatkoon hankerahoituksen varmistuttua
Ilmoitus jätetty07.11.2019
Ilmoitusnumero10159657

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

74 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin