Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vahinkokartoittaja

RKM Group Oy Espoo

Vahinkokartoittaja Espooseen

"Työnantaja tukee, huolehtii ja palkitsee. RKM Groupilla työntekijöihin satsataan ja siksi työntekijätyytyväisyys on korkea ja työsuhteet pitkiä."

Kasvatamme tiimiämme ja etsimme uusia vahinkokartoittajia. Haluatko tulla osaksi arvostettua ammattilaisten joukkuetta, jolla on taito ottaa kiinteistövahinkotilanteet haltuunsa?

Etsimme Espoon toimipisteeseen vahinkokartoittajaa vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen. Tehtävänäsi on toimia tutkijana ja olosuhdeasiantuntijana erilaisissa kiinteistöjen vesi- ja palovahingoissa.

Hyödyt työssäsi paljon aiemmasta kokemuksesta vahinkosaneerausalalta ja asiantuntijatehtävistä. Katsomme eduksesi rakennusinsinöörin tai -mestarin koulutuksen.

Arvostamme korkeatasoista osaamista ja laadukasta asiakaspalvelua: Olet etsimämme henkilö, jos kykenet itsenäiseen työskentelyyn, kirjoitat sujuvaa suomen kieltä ja olet asiakaspalveluhenkinen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, hyvät työsuhde-edut, kilpailukykyisen palkan ja mukavat työkaverit. Tule osaksi iloista ja osaavaa tiimiämme ja hae paikkaa jo tänään!

Kerro meille itsestäsi osoitteessa rekry@rkmgroup.fi. Voit myös soittaa ma-to Riikka Wirpille p. 0415466587.

Lue sivuiltamme millaista on työskennellä RKM Groupilla:

https://rkmgroup.fi/meille-toihin/
WWW-osoitehttp://www.rkmgroup.fi
YhteystiedotRiikka Wirpi, p. 0415466587 (ma-to), rekry@rkmgroup.fi
Työpaikan osoiteJuvankartanontie 15, 02920 ESPOO
PalkkausTalotekniikan TES
Työ alkaaHeti/sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty22.10.2020
Ilmoitusnumero10496408

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin