Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kuljetuspäällikkö

Rosk'n Roll Oy Ab Lohja

Rosk'n Roll vastaa 230?000 asukkaan jätehuoltopalveluista 12 kunnassa Länsi- ja Itä-Uudellamaalla. Nykyaikaisesti ja ympäristön ehdoilla. Liikevaihtomme on noin 25 milj. euroa ja henkilöstöä noin 80.

Haemme nyt kuljetuspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.
Kuljetuspäällikkö vastaa jätteenkeräyksen ja -kuljetuksen järjestämisestä toimialueemme kiinteistöiltä yhteistyössä kuljetusurakoitsijoidemme kanssa.

Keskeisiin työtehtäviisi kuuluvat jätekuljetusten urakka-alueiden suunnittelu ja kehittäminen, kuljetuspalvelujen hankinta, sopimusten valvonta ja yhteistyö kuljetuskumppaneidemme kanssa sekä tiimisi esihenkilötehtävät. Kuljetuspäällikkö työskentelee kuljetus- ja asiakaspalveluyksikössämme, joka toimii Lohjalla sekä Porvoossa. Nyt toivomme löytävämme ensisijaisesti Lohjalle sijoittuvan työntekijän (myös osittainen etätyö mahdollista)

Kuljetuspäälliköltä edellytetään:
vahvaa osaamista kuljetusten ja logistiikan hallinnasta (soveltuva korkeakoulututkinto tai työn kautta hankittu osaaminen)
usean vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, mm. pitkäjänteisestä toiminnan kehittämisestä aina suunnittelusta käytäntöön
hyvää suullista ja kirjallista suomen sekä ruotsin kielen hallintaa
näyttöä urakoitsijaverkostojen johtamisesta.

Katsomme eduksesi jätehuollon tuntemuksen sekä kokemuksen julkisista hankinnoista ja esihenkilötehtävistä. Tehtävässä menestymistä edistää, jos tunnet jätteenkuljetuksen operatiivisen toiminnan haasteineen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän nopeasti kehittyvällä kiertotalouden sektorilla. Onnistumistasi tukevat kokeneet jätehuollon ammattilaiset ja organisaatiomme monialainen osaaminen. Asiakasta ja työkaveria arvostava asenne kantaa jokaisessa työtehtävässämme. Me rosk'nrollilaiset olemme mitatustikin tyytyväisiä työhömme ja työnantajaamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelu- ja kehitysjohtaja Marko Printz, marko.printz@rosknroll.fi, tiedustelut puhelimitse perjantaisin 1.10, 8.10, 15.10. ja 22.10., p. 020 637 7001

Jätä työhakemuksesi sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme viimeistään 24.10.
WWW-osoitehttp://www.rosknroll.fi/
YhteystiedotMarko Printz, marko.printz@rosknroll.fi, tiedustelut puhelimitse perjantaisin 1.10, 8.10, 15.10. ja 22.10., p. 020 637 7001
Työpaikan osoiteMunkkaanmäki 51, 08500 LOHJA
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy24.10.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.rosknroll.fi/rosknroll/tyopaikat
Ilmoitus jätetty28.09.2021
Ilmoitusnumero10976459

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

24 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin