Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tarjoilija, Rosso Ympyrätalo

Rosso Ympyrätalo Helsinki

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä tarjoillaan rakastetuimpia klassikkoannoksia, upeita uutuuksia ja ennen kaikkea maankuuluja pizzoja.
Rosso Ympyrätalo sijaitsee Hakaniemessä hyvien liikenneyhteyk-sien varrella komean merimaiseman äärellä. Ravintolamme 160 asiakaspaikkaa palvelevat lähiseudun lounasasiakkaita, sekä iltaisin ja viikonloppuisin alueen asukkaita ja Helsingin kaupunginteatterin vieraita. Komea aurinkoinen terassimme on kesällä suosittu pysähdyspaikka.

Etsimme nyt joukkoomme tarjoilijaa, työaika 90h/ 3vko

Olet etsimämme tarjoilija, jos asiakaspalvelu on Sinulle sydämen-asia ja hymyilet kiireenkin keskellä. Ymmärrät asiakaskokemuksen tärkeyden ja nautit, kun saat asiakkaat viihtymään persoonallisella tavallasi. Sinulla on alan peruskoulutus ja olet kerennyt saamaan työkokemusta. Olet joustava, kannustava, kunnianhimoinen, vas-tuuntuntoinen ja hyvä tiimityöskentelijä. Anniskelupätevyys on etu paikkaa haettaessa.

Tarjoamme sinulle hyvät luotettavan työnantajan, HOK-Elannon erinomaiset henkilökuntaedut ja loistavat työkaverit. Henkilöstömme työtyytyväisyys on meille kunnia-asia!Lähde: sok.fi

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin