Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kuorma-autonkuljettaja

Rototec Oy Oulu

Kontinkuljettaja

Rototec on pohjoismainen geoenergia-alan konserni ja alan markkinajohtaja. Toimitamme vuosittain yli 6000 energiakaivoa asuntojen ja toimitilojen lämmitykseen ja viilennykseen. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yrityksen pääkonttori on Pirkanmaalla Pirkkalassa. Käytämme työssämme uusinta teknologiaa ja nykyaikaisia prosesseja.

Haemme kontinkuljettajaa yhteistyökumppaniksemme Pohjois-Suomen alueelle, jossa pääpaikkana toimii Oulu. Toimit alihankkijana (kevytyrittäjä/Oy). Urakoitsija kuljettaa Rototecin maalämpöporaus kohteissa poraustuhkan keräämiseen käytettävät kontit ja tekee muut niihin liittyvät toimet Rototecin antaman työtilauksen mukaan. Kalusto tulee kokonaisuudessaan Rototecilta. Toimintamme laajenee jatkuvasti, joten töitä on reilusti tarjolla.

Toivomme tehtävään joustavaa henkilöä joka on valmis reissutöihin. Kohteet sijaitsee ympäri Pohjois-Suomea, painottuen kuitenkin Oulun seudulle. Vaatimuksena on C-kortti sekä ammattipätevyys.

Työt saisi aloittaa saman tien, ota yhteyttä sähköpostilla juha.ruotsalainen@rototec.fi tai puhelimitse 0409629296.
WWW-osoitehttp://www.rototec.fi
YhteystiedotJuha Ruotsalainen, juha.ruotsalainen@rototec.fi
Työpaikan osoite90100 OULU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan/heti
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty16.10.2019
Ilmoitusnumero10135738

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

27 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin