Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Pt. tuntiopettaja, kaivosala (Sodankylä)

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Sodankylä

Lapin koulutuskeskus REDU on Lapin suurin ammatillinen koulutuskeskus ja toiminta-alueemme on koko Lappi. REDUn omistajakunnat ovat Kemijärvi, Kittilä, Kolari, Ranua, Rovaniemi ja Sodankylä.

Lapin koulutuskeskus REDU on osa Rovaniemen koulutuskuntayhtymää, johon kuuluvat lisäksi Lapin kesäyliopisto, Santasport Lapin Urheiluopisto, REDU Edu Oy, Santasport Finland Oy ja REDUn sisäiset palvelut. REDUssa voi hankkia ammatillista osaamista niin oppilaitoksessa kuin oppisopimuksella. Lisäksi REDUssa on VALMA- ja TELMA-koulutusta. Osana ammatillisen koulutuksen muuttumista REDU kehittää toimintamalliaan yhä asiakaslähtöisempään suuntaan ja tiivistää entisestään työelämäyhteistyötä.

Lapin koulutuskeskus REDUn Kaivos- ja maarakennusaloilla ilmoitetaan haettavaksi PÄÄTOIMINEN TUNTIOPETTAJA, KAIVOSALA. Tehtävä on vakinainen. Tehtävän sijoituspaikkakunta on Sodankylä. HUOM - Kyseessä on jatkohaku. Aikaisemmin tulleet hakemukset huomioidaan jatkohaussa.

Tehtävänä on opettaa ja ohjata kaivos- ja maarakennusalojen ammatillisia opintoja. Tehtäviin voi kuulua opetustehtäviä myös muualla erityisesti Pohjois-Suomen alueella.

Edellytämme asetuksen 986/1998 mukaista opettajan kelpoisuutta. Lisäksi huomioimme myös kaivos- tai maarakennukseen soveltuvan erikoisammattitutkinnon suorittaneet, joilla on asetuksen 986/1998 mukainen opettajan kelpoisuus sekä vähintään viiden vuoden työkokemus ydintehtävää tukevalta alalta. Opettajan pedagogiset opinnot täytyy olla suoritettuna.

Lisäksi edellytämme:
- kokemusta avolouhinnan porauksesta
- maarakennus- ja kaivoskoneiden hallinta
- työkoneiden huolto- ja kunnossapidon hallinta
- matkustusvalmius

Arvostamme:
-panostajan pätevyyttä ja laaja-alaista kaivoskokemusta
-aikaisempaa kokemusta vastaavasta opetustyöstä

Valitun henkilön tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen valinnan vahvistamista. Tehtävässä on mahdollinen kuuden kuukauden koeaika. YT-neuvottelun kohderyhmässä olevat henkilöt huomioidaan ensisijaisesti tehtävää täytettäessä.
WWW-osoitehttp://www.redu.fi
YhteystiedotLisätietoja antaa toimialapäällikkö Sami Ämmälä, p. 040 729 8574, e-mail etunimi.sukunimi@redu.fi
Työpaikan osoiteKaarrostie 12, 99600 SODANKYLÄ
PalkkausOVTES:n (Osio C, liite 1) mukaan
Työ alkaa15.04.2020, 15.4.2020 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy08.04.2020 klo 16:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/285060/fi_FI
Ilmoitus jätetty25.03.2020
Ilmoitusnumero10310762
Työnantajan viite285060

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin