Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

KESÄTYÖ: Rakennuttamis- ja valvontapalvelut, Turk

Rtc Vahanen Turku Oy Turku

Vahanen-yhtiöihin kuuluva RTC Vahanen Turku Oy on rakennusalan konsulttikumppani, joka palvelee asiakkaitaan Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella. Olemme asuin- ja liikekiinteistöjen sekä julkisten rakennusten korjausrakentamisen ja ylläpitopalveluiden asiantuntija. Työllistämme yli neljäkymmentä asiantuntijaa.

Haemme kesäksi 2021 joukkoamme täydentämään kesätyöntekijää rakennuttamisen ja valvonnan tiimiin. Kesätyössä pääset mukaan erilaisten korjaus- ja uudisrakennushakkeiden käynnistys-, suunnittelu- ja toteutusvaiheisiin: käynnistysvaiheessa työtehtävät voivat olla erilaisten asiakirjojen laadintaa, rakennustyön kilpailutusta ja/tai muistioiden ja pöytäkirjojen kirjoittamista. Toteutusvaiheessa olevissa hankkeissa olet mukana työmaakokouksissa ja -kierroksilla, joissa valvomme hankkeiden laadullista, aikataullista ja taloudellista toteumaa.

Työstäsi noin 30-60% on kohteessa tehtävää työtä, kuten eri työmaiden kiertämistä ja loppuaika kuluu toimistollamme. Työvälineinäsi toimivat tietokonetta useammin muistio ja kamera. Ammattitaitoinen tiimimme muodostuu niin vasta-alkajista kuin kymmenien vuosien asiantuntemuksella varustetuista konkareista, joten oppimisen mahdollisuuksia on paljon!

Toivomme, että olet vähintään 3. vuoden DI-opiskelija ja olet suorittanut opintoja esimerkiksi korjausrakentamisen, suunnittelun/piirtämisen, sopimusasioiden tai työmaan johtamisen aloilta. Tehtävissä tarvitaan hyvää kirjallista suomen kielen taitoa, ajokorttia ja mielellään oman auton käyttömahdollisuutta. Englannin kielen taito on tehtävässä eduksi. Persoonana olet aktiivinen, jämäkkä, tiedonjanoinen ja uskallat esittää meille ideoitasi - arvostamme niitä suuresti.

Ideaalitilanteessa olet suorittanut aikaisemmin ns. haalariharjoittelun tai kartuttanut muuta rakennusalan työkokemusta, sillä meillä pääset tekemään oikeita avustavia valvontatehtäviä, joissa käytännön raksakokemuksesta on paljon hyötyä!

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielekkäitä työtehtäviä sekä hyvän perehdytyksen niiden hoitamiseen. Sen lisäksi että osaamisesi vahvistuu meillä, saat laaja-alaista näkemystä alalla toimimisesta ja pääset ottamaan vastuuta projektityöskentelystä. Sinulla on myös mahdollisuus jatkaa töitä meillä opiskelujen ohella kesän jälkeen.

Tarjolla vastuullista kesäduunia

Olemme jälleen mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoudumme hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

Tule kasvamaan, oppimaan ja onnistumaan kanssamme kesällä 2021!

Jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä viimeistään 31.3.2021. Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa kun niitä saapuu ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Muistathan perustella hakemuksessasi hyvin, miksi haluat juuri meille kesätöihin ja mikä tekisi sinusta hyvän lisän Innovarchin tiimiin.

Onko sinulla kysyttävää kesätyöhaustamme?

Rekrytointitiimimme auttaa sinua mielellään kaikessa kesätyöhakuun liittyvässä! Tavoitat meidät joko sähköpostitse osoitteesta rekry@vahanen.com tai WhatsApp-viestillä numerosta 044 7788 689. Käythän katsomassa myös http://www.vahanen.com/kesätyö, josta löytyy esimerkiksi Usein kysytyt kysymykset -osio.

Lupaamme hyviä maanantaita

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin - myös maanantaisin.

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani. Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.
WWW-osoitehttp://www.vahanen.com
YhteystiedotKira Sipilä rekry@vahanen.com
Työpaikan osoiteVeistämönaukio 1-3, 20100 TURKU
PalkkausSopimuksen mukaan.
Työn luonnekesätyö
Työ alkaa01.06.2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy31.03.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://vahanen.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=507&jbid=8#login_form
Ilmoitus jätetty25.11.2020
Ilmoitusnumero10531285
Työnantajan viite507

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

62 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin